miercuri, 7 octombrie 2015

beauty news The Body Shop: Instamatte


Gel matifiant in pudriera. Asta este, in trei cuvinte, Instamatte, una dintre noutatile The Body Shop pentru aceasta toamna. 


Arata ca o pudra, are efectul unei pudre, dar nu este o pudra. Este un gel transparent, aflat intr-o pudriera, care se aplica pe ten cu un buretel si matifiaza pielea chiar si timp de opt ore. Greu de crezut? The Body Shop spune ca nu, iar de zilele trecute il gasiti spre testare in orice magazin TBS. 
Existand in chip de pudra, cu tot tacamul pe care il implica acest produs de make-up, Instamatte poate fi usor de purtat in geanta, pentru eventualele retusuri de peste zi. Si, fiind trasparent, nici nu incarca machiajul, efectul nefiind unul de masca, asa cum se poate intampla in cazul clasicei pudre.
Costa 78 de lei si poate fi folosit atat ca primer, baza de machiaj, folosit pe toata fata sau doar in zonele in care aveti probleme cu luciul (zona T: nas, frunte, pometi), dar si peste machiaj, atunci cand este nevoie.


Puteti combina Instamatte cu All-In-One BB Cream pentru un aspect neted al tenului si 24 ore de hidratare si Fresh Blush, pentru un strop de culoare.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search