vineri, 30 octombrie 2015

Sunstar GUM, pentru o dantura sanatoasa si frumoasa inca din 1932


Am scris multe articole despre ingrijirea corecta a danturii, am intalnit multi stomatologi care mi-au batut in cuie, fiecare pe rand, veridicitatea afirmatiei "cel mai bun tratament este preventia" si cunosc persoane cu grave si foarte grave probleme ale danturii, care acum plang pe umarul cui apuca pentru ca nu au acordat, la timp, atentia cuvenita ingrijirii dintilor. Acum, cand nu ii mai au sau cei ramasi sunt grav afectati de carii, ar da orice sa se intoarca in timp si sa-i curete de cel putin doua ori pe zi, cu produse de calitate. Celor care inca aveti sansa de a va feri dantura de probleme va recomand produsele Sunstar GUM, cu o reputatie respectabila in strainatate inca din 1932.


Desigur, ati putea spune "inca un brand dedicat ingrijirii danturii? sunt deja destule!". Nu, nu sunt destule, iar pentru "cel mai bun" exista intotdeauna loc pe piata, iar competitia existenta este, in aceasta situatie, constructiva si benefica noua, consumatorilor si celor care ne dorim tot ce-i mai bun pentru dintii nostri, intocmai cum cautam pentru piele cele mai bune creme sau pentru par, cele mai bune sampoane si masti.
Incercati sa rariti procedurile agresive, precum albirile cu diverse paste, laser si mai stiu eu ce aparate sofisticate pentru ca dintii albi pe care o sa-i aveti peste noapte vin la pachet cu o sumedenie de probleme, iar un stomatolog profesionist, sincer si care va vrea binele, nu doar banutii, va va spune care sunt acestea.
In schimb, optati intotdeauna pentru produse de curatare care actioneaza pe termen lung, cum ar fi pastele de dinti de buna calitate, apa de gura, ata dentara, etc.
Eu am bifat o singura albire dentara si pentru ca am dintii sensibili, m-au durut ingrozitor, asa incat stomatologul a trebuit sa indeparteze pasta de albire mai repede decat trebuia. In plus, nu va faceti sperante ca veti avea dinti precum cei al protagonistilor din reclame. Albirea actioneaza diferit in functie de culoarea naturala a dintilor, de textura si sanatatea lor. Si sa va dau un pont: dintii foarte foarte foarte albi si perfecti pe care ii admirati prin reviste sunt acoperiti cu fatete dentare, in marea majoritate! De aceea arata atat de bine!

Cel mai bine pentru sanatatea si aspectul frumos si sanatos al dintilor curatati-i corect dimineata si seara, folositi apa de gura, ata dentara, mergeti la stomatolog pentru detartraj o data la sase luni, tratati cariile inca din stadiul incipient!




Si va mai dau un pont: incercati Original White de la GUM, o gama special conceputa pentru redarea albului natural al dintilor si pentru eliminarea petelor cauzate de cafea, tutun, vin sau alti agenti de colorare. La baza formulei pastelor de dinti GUM Original White se afla dioxid de siliciu micronizat cu rol de dizolvare graduala si delicata a petelor dentare (previne de asemenea aderenta acestora), alaturi de pro-vitamina B5 si alantoina care revitalizeaza si protejeaza gingiile.





Din 1932, când s-au pus bazele brandului SUNSTAR Gum® în Japonia, sub forma unei afaceri de familie ce avea ca element comun setea de inovație în domeniul sănătății orale, și pana in zilele noastre, a trecut aproape un secol. 

SUNSTAR  GUM® se diferențiază de celalalte mărci disponibile prin gamele ce favorizează o îngrijire orală personalizată, în funcție de nevoile și cerințele fiecărei danturi. Mai mult, e prima linie de produse special concepută pentru a preveni cauzele bolii paradontale, nu doar simptomele.

Fiecare gamă e adaptată nevoilor specifice ale fiecărei persoane: 
  • linia GUM Original White - îndepartează petele de pe dinti şi previne apariţia acestora; 
  • GUM Paroex - luptă împotriva afecţiunilor gingivale; 
  • GUM Halicontrol - controlează halena (respirația neplăcută) de-a lungul întregii zile; 
  • GUM Sensivital - pentru dinţi sensibili; 
  • GUM Junior - pentru copii; 
  • iar cel mai nou membru in familia SUNSTAR GUM e gama GUM Ortho, o linie unică şi completă de produse, dedicată exclusiv purtatorilor de aparate ortodontice (conţine periuţă de dinţi, pastă de dinţi, apă de gură, ceară pentru aparat ortodontic, aţă dentară, perii interdentare și pentru curățarea limbii etc.

Se pare că bacteriile orale pot intra în fluxul de sânge și astfel pot infesta restul corpului. Astfel, o bună igienă orală e deosebit de importantă, nu doar pentru prevenirea sau tratarea unor boli ale cavității bucale, dar contribuie la starea generală de bine a întregului organism.

Vei descoperi produse calitative pentru un efect de albire, pentru îngrijirea gingiilor, anti-pete, pentru hipersensibilitate dentară, anti carii sau halitoză, pentru tratamentul ortodontic dar şi pentru probleme precum alinarea durerii sau ameliorarea aftelor si o serie de accesorii indispensabile unei ingrijiri orale corecte:periute de dinti cu design special conceput pentru diferite grade de sensibilitate, perii interdentare, ape de gura ce protejeaza cavitatea bucala si previn dezvoltarea bacteriilor, ate dentare, perii pentru limba, tablete mentolate cu gust de afine, solutii care potenteaza eficienta tratamentelor ortodontice si travel kit-uri excelent puse la punct, care contin necesarul pentru orice calatorie.


Produsele Sunstar GUM se gasesc in farmacii, Mega Image si pe site-ul www.spotlightmed.ro












Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search