joi, 26 noiembrie 2015

O noua gama Nivea pentru ingrijirea intima: Intimo FreshZona intimă necesită o îngrijire diferită faţă de restul corpului, asa ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa folosesti sapun obisnuit sau gel de dus. Problemele care pot aparea nu sunt nici putine, nici mici, asa ca mai bine previi, decat sa tratezi. In acest sens, Nivea propune noua gama, Intimo Fresh, special creată pentru cea mai delicată zonă a corpului tău. Adaugă pasul îngrijirii intime în ritualul zilnic de frumuseţe şi bucură-te de prospețime întreaga zi!

Iritaţiile pot apărea atunci când zona intimă este îngrijită necorespunzător, cu produse destinate îngrijirii corpului. Deoarece PH-ul zonei intime este mai scăzut spre deosebire de cel al pielii corpului, noua gamă NIVEA Intimo Fresh menţine pH-ul vaginal la un nivel normal și oferă îngrijire delicată, fără coloranţi, săpun sau alcool.

Începe ritualul tău de îngrijire încă din timpul duşului cu loţiunea pentru spălare NIVEA Intimo Fresh. Ideală folosirii zilnice, loţiunea curăţă blând pielea datorită ingredientelor naturale precum aloe vera şi acid lactic, oferind protecţie şi confort de durată.

Pentru momentele în care ai nevoie de prospeţime rapid, foloseşte şerveţelele umede din gama NIVEA Intimo Fresh ce oferă o îngrijire imediată şi confort îndelungat. 

Produsele din gama NIVEA Intimo Fresh au proprietăţi antibacteriene, fiind testate ginecologic şi dermatologic.

Preţ NIVEA Intimo Fresh loţiune pentru spălare: 16.71 lei, 250 ml.

Preţ NIVEA Intimo Fresh şerveţele umede: 9.21 lei, (20 bucăţi).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search