joi, 25 februarie 2016

beauty news L'Occitane: Cherry Blossom Folie Florale


L’Occitane en Provence întâmpină venirea primăverii prin lansarea gamei Cherry Blossom Folie Florale – o explozie de arome proaspete, de celebrare a renașterii și a naturii. Evenimentul este marcat prin redeschiderea magazinului L’Occitane din AFI Palace Cotroceni, locul unde clienții vor putea pătrunde pentru câteva clipe într-un colț de atmosferă plină de aromele magice provensale consacrate. Evenimentul a avut loc 
chiar in dimineata de 24 februarie, de Dragobete si, va spun, a fost mi-nu-nat! De unde eram eu obosita si somnoroasa din pricina insomniilor mele, odata ce-am pasit in universul provensal din spatiul L'Occitane m-am trezit la viata!


Prin gama Cherry Blossom Folie Florale, L'Occitane aduce un omagiu frumuseții florilor de cireș și parfumului lor delicat și feminin ce vestește primăvara. Moleculele de aromă, obținute pentru prima dată prin extracție la temperatură scăzută, păstrează secretul unui parfum spontan care celebrează reînnoirea naturii într-o ploaie de miresme vibrante și scânteietoare. 


In dimineata lui Dragobete am beneficiat si de un senzational masaj al mainilor, asa incat rasfatul sa fie total, printre aromele proaspete ale noii game. 




Gama Cherry Blossom Folie Florale


  • Apă de toaletă: eliberează la început note de vârf minunate de bergamotă și mandarină; notele de mijloc dezvăluie accente de flori de cireș alături de tradafir și violete, iar apoi se topesc în note de bază subtile de mosc.
  • Gel de duș: notele vibrante de floare de cireș sunt dezvăluite în momentul dușului, când gelul eliberează un ingredient activ care curăță delicat și protejează pielea.
  • Lapte de corp: este ca o atingere de petale, lăsând pielea catifelată, hidratată și învăluită într-un parfum fructat floral, scânteietor. 
  • Cremă de mâini: îmbogățită cu unt de Shea, conferă hidratare și netezire mâinilor, iar formula sa non-grasă este absorbită imediat.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search