duminică, 28 februarie 2016

Ivatherm TOLERSKIN, demachiant pentru piele intoleranta






























De o buna perioada de timp folosesc pentru indepartarea machiajului lotiuni micelare si mai putin demachiante tip lapte sau lotiuni cremoase. Simt ca imi incarca pielea si imi dau senzatia ca trebuie sa ma spal pe fata inaintea aplicarii cremei de zi sau de noapte. In schimb, demachiantul fluid de la Ivatherm, cel mai recent lansat produs Ivatherm, imi place pentru ca are textura unui gel delicat, apos, nu laptos si nu necesita indepartarea de pe ten cu lotiune micelara sau apa. In plus, se adreseaza pielii sensibile si intolerante (caracterizata printr-o reactie inflamatoare nespecifica, si avand manifestari variate precum: eritem (inrosire), prurit (mancarime), intepaturi, senzatie de piele intinsa, senzatie de arsura) si este perfect atat pentru ten, cat si pentru ochi.




Am primit demachiantul Tolerskin inca de la inceputul lui decembrie, pe 6 mai exact, de Mos Nicolae, in cadrul intalnirii blogaritelor de beauty, #DBBM4. Il folosesc inca de atunci, mai putin in zona ochilor pentru ca port extensii de gene, asa ca nu va pot spune cat de eficient este in indepartarea mascarei. In schimb, demachiez cu grija fardul de pleoape si pot confirma ca isi face treaba cu brio.
Ii mai dau nota 10 si pentru ca nu imi usuca pielea, nici nu o ingrasa, nici nu o inroseste!
Iar pielea mea e greu de multumit!
Are proprietăţi antiinflamatorii şi anti-bacteriene, este foarte bine tolerat.
Nu contine conservanti si nici parabeni!

COMPOZITIE
  • Apa termală Herculane
  • Ecodermine 
  • Sopholiance S 

Ecodermine conţine polioli naturali (Xilitol si Lactilol) a caror actiune selectiva se bazeaza pe prezenta unor enzime care transforma poliolii in zaharuri asimilabile ce stimuleaza cresterea germenilor saprofiti-(benefici, obisnuiti) in detrimentul celor patogeni. Prin efectul probiotic stimuleaza flora saprofita in detrimentul celei patogene, mentine in alerta mecanismele de aparare ale pielii.

Sopholiance S -bio-surfactant natural cu actiune sinergica antibacteriana si seboregulatoare.



Il puteti cumpara din magazinul online Ivatherm!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search