miercuri, 25 mai 2016

beauty news Amway: colectia de machiaj ARTISTRY PACIFIC LIGHTS

Amway te invită să transformi vara aceasta într-o experiență de neuitat, cu noile produse de machiaj PACIFIC LIGHTS din gama de lux ARTISTRY Signature Color. Colecția cuprinde farduri de ochi, pudră de față și luciu de buze, combinația perfectă pentru un look remarcabil chiar și în cele mai călduroase zile de vară.


Noua colecție Artistry Pacific Lights este inspirată din magia plajelor din California și din culorile ce emană energie și emoție ale gamei de băuturi energizante XS Power Drink. Combinația de culori estivale vibrante, în nuanțe luminoase, cu designul inovator și rafinat al ambalajelor, oferă o experiență de machiaj unică. Produsele permit realizarea unui look final extravagant, de vacanță, cu ajutorul căruia vei fi în centrul atenției toată vara.

 
Paletă fard de ochi PACIFIC LIGHTS ARTISTRY SIGNATURE COLOR

Noua paletă de farduri de ochi este compusă din patru nuanțe special selectate, în culorile răsăritului de soare, care te vor ajuta să creezi un machiaj elegant, de vară, care să îți pună în evidență frumusețea ochilor. Formula fină și cremoasă asigură machiajului o rezistență îndelungată, un aspect impecabil, iar culorile își păstrează intensitatea, indiferent de vreme sau de momentul zilei. Fardurile pot fi folosite și de purtătoarele de lentile de contact, deoarece nu conțin parfum și sunt testate alergologic, fiind adecvate pentru a fi utilizate pe toate tipurile de ten, inclusiv pe tenul sensibil.

Preț: 174,47 lei



Pudră de față PACIFIC LIGHTS ARTISTRY SIGNATURE COLOR

Pudra de față Artistry 3D din colecția Pacific Lights a fost creată pentru a vă oferi strălucirea estivală în doar câteva secunde. Pudra cuprinde cinci nuanțe estivale, o combinație luminoasă, luxoasă, de bronz, roz și tonuri de auriu, ce pot fi utilizate individual sau împreună. Aceasta poate fi aplicată atât pe timpul zilei, cât și la ieșirile de seară, pe față, decolteu sau chiar ca fard de ochi, pentru un machiaj foarte lejer.

Preț: 121,08 lei



Luciu de buze PACIFIC LIGHTS ARTISTRY LIGHT UP 
Luciurile de buze Artistry Light Up se remarcă prin nuanțe pline de energie și culori deosebite, care vor aduce pe buze un zâmbet ce va fi cu siguranță remarcat. Designul inovator include un accesoriu de iluminat și oglindă, ce permit retușarea machiajului indiferent de locul unde te afli, astfel încât să arăți bine în orice situație. 
Nuanța Tropical, de un albastru delicat, este perfectă pentru zilele de relaxare pe plajă, iar luciurile de buze vesele, în culorile Cherry sau Pink Grapefruit, sunt excelente pentru o ieșire seara în oraș. Pentru buze în culori intense, care vor întoarce cu siguranță toate privirile, alege culori incitante precum Citrus sau Wild Berry.

Preț: 93,05 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search