joi, 12 mai 2016

CAUDALIE Vinosource, puterea strugurilor pentru o hidratare intensa





“Prin colectia de texturi apartinand gamei Vinosource bogata in apa de struguri am dorit sa redam sentimentul placut pe care il simtim in momentul in care gustam un bob de strugure plin de apa si dulceata. Pentru un plus de delectare, am optat pentru o paleta de nuante roz, paleta
ce pune amprenta asupra noii gamei si asupra Apei de Struguri. Va invitam sa va bucurati de viata ca si cand totul s-ar rezuma la acel strugure senzational de gustos.” Mathilde Thomas.





Este nevoie doar de iubire si de... Apa de Struguri.

La aceasta afirmatie se rezuma viata femeii contemporane, tinere si moderne. Aceasta se bazeaza pe instinct, avand un spirit liber care o poate duce in orice directie neasteptata. Notiunea ei de frumusete se identifica cu prospetimea si spontaneitatea. Ea vrea sa rada si sa imbratiseze viata impreuna cu prietenii ei. Are nevoie de produse delicate, naturale care sa-i stimuleze senzatiile si emotiile.

Create special pentru ea, produsele Caudalie din gama Vinosource promit sa livreze o placere senzoriala absoluta datorita ingredientelor naturale. 


Cu o concentrație ridicată de apă de struguri organică, Vinosource Cremă Hidratantă Sorbet se transformă în apă la contactul cu pielea , fiind potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cele mai sensibile. Imediat dupa aplicare pielea radiaza de sanatate si prospetime, iar confortul este absolut.


Caudalie Vinosource Ser hidratare SOS este ideal pentru pielea deshidratata. Contine apa de struguri organica care hidrateaza tenul, polifenoli din seminte de struguri cu efect antioxidant si acid hialuronic.

Caudalie Vinosource SOS Ser hidratare pentru ochi este potrivit pentru ochii sensibili. Contine apa de struguri organica, acid hialuronic, polifenoli din seminte de struguri si ceai alb care ajuta la activarea microcirculatiei. Pielea devine mai hidratata cu pana la 55% dupa numai o ora de la aplicarea serului. 



Caudalie Vinosource fluid hidratant matifiant ideal pentru tenul mixt contine ceai verde cu rol de reglare a sebumului.

Vinosource crema regeneranta hidratanta contine ulei din seminte de struguri si glicerina cu rol nutritiv, polifenoli din seminte de struguri cu actiune antioxidanta, portocala dulce si lemn de santal pentru o senzatie de prospetime.

Produsele Caudalie sunt disponibile in Farmaciile HelpNet.

ps: am inceput deja sa folosesc doua dintre produsele Caudalie nou lansate si va promit ca revin cu un review personal dupa o doua saptamani! xoxo

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search