luni, 30 mai 2016

Concurs HENKEL: ce div ai vrea sa te ajute la curatenie? :)


Înainte de toate, eu recunosc cinstit că sunt maxim de sclifosită, în sensul în care urăsc să spăl vasele, urăsc să spăl geamurile, toaleta, orice prin casă :) Mie mi-aş acorda o zi întreagă, fără probleme! Orice ramură a curăţeniei casei care implică purtat mănuşi de menaj îmi pare o corvoadă! Şi citind eu o declaraţie a lui William Levy (preaminunatul din poză alăturată, declarat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi ai planetei) cum că orice bărbat care se respectă îşi ajută partenera în gospodărie, mă gândeam să vă provoc la un concurs. Nu vi-l pot aduce pe Levy să vă spele vasele, dar dacă îmi spuneţi cine ar fi divul pe care l-aţi dori ca ajutor la curăţenie (spălat vase, geamuri, toalete, orice e mai greu de făcut!) vă ofer 5 premii constând în ajutoare pentru domnul, respectiv: un produs Clin Lemon de 500ml pentru geamuri, un Pur Lemon de 450 ml pentru vase şi un odorizant pentru wc Bref Blue Aktiv Fresh Flower, ca să-i miroasă frumos în baie divului atunci când o face lună!




Prin urmare, aveţi 7 zile să-mi spuneţi numele divului, oricare ar fi el, chiar şi vecinul de la trei, dacă voi aveţi vreo fantezie cu el purtând mănuşi de menaj! :)

Numiţi-l “vecinu’”, dacă nu vreţi să-l faceţi celebru, nu este o problemă! Este suficient să-mi bateţi un apropo, care cum doreşte, despre un individ căruia i-aţi încredinţa treburile casnice. De drag sau ca pedeapsă pentru că a uitat data aniversarii voastre sau nu v-a cumpărat fix parfumul pe care vi-l doreaţi şi a şi uitat să facă piaţa! :)



Aşadar:

- pe Facebook sau pe blog, lăsaţi-mi un comentariu prin care vă anunţaţi participarea la concurs

- şi răspunsul pe care ard de nerăbdare să-l citesc,

- distribuiţi concursul la voi pe pagină, aşa încât să mai propună şi alte dive variantele lor de divi lustruind geamurile

- (like paginii Pentru Dive, dacă nu aţi făcut-o deja)


- iar daca nu aveti cont de Facebook, procedam ca de obicei: trimiteti un mail catre 5 prietene cu adresa noastra in CC prin care le invitati sa se inscrie in concurs



Şi asta e!

Vă voi ura spor la curăţenie peste 7 zile

Momentan, vă las în compania imaginaţiei voastre şi vă spun că n-ar strica să-l atenţionaţi pe divul cu pricina, dacă aveţi această posibilitate, de planul nostru, că nu cumva să fie foarte suprins la locul faptei.

Totodată, pentru a-i mai îndulci starea din momentul în care va trebui să “îmbrace” mănuşile de menaj, dacă al vostru pedepsit nu se găseşte doar pe Walk of Fame şi divul vă este partener de viaţă, deci cu posibilitate 100% să îndeplinească rolul pe care i-l pregătim, puteţi să-i spuneţi, aşadar, că nu are motive întemeiate de teamă, având în vedere că produsul Clin Lemon curata extrem de bine ferestrele şi, deci, nu va trebui să muncească foarte mult, iar Pur - ul cu miros de lămâie curăţă, întocmai ca în reclame, cea mai năbădăioasa grăsime de pe vase. 


Cu un pic de răbdare şi nu foarte mare îndemânare va reuşi să joace perfect rolul de gospodină pentru ca premiile Henkel îi vor fi aliaţii perfecţi! :)



Update:

Mai tarziu decat am promis ca anunt castigatorii - timpul este un mare dusman in ultima vreme, iar problemele personale plus unele legate de listarea tuturor inscrierilor (foarte multe la numar) m-au impiedicat sa aleg prin tragere la sorti cei 5 castigatori!
Asadar, acestia sunt:

- Ioana Irimia
- Adelina Catalina Ion
- Alexandru Negreanu
- Mihaela Plaesu
- Alina Mirica   
 
Anonim spunea...

Mihaela Grigoras
Divul meu e sotul meu care, trebuie sa recunosc, ma ajuta constant si consistent la muncile gospodariei. In tinerete, cand mi se parea ca s-ar sustrage, faceam exact ce facea si el asa ca ne uitam la film impreuna ( chiar daca nu imi placea) , la meci tot impreuna ( chiar daca nu intelegeam mare lucru ) si apoi, flamanzi, faceam mancare impreuna. Totul tine de obisnuinta.
share > https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/977587232295345

Zuzele spunea...

@ Mihaela, ce idee geniala ai avut! Bravo! :) Da, echilibrul si toleranta sunt unele dintre cheile principale ale unei relatii fericite :)

Trica Viorica spunea...

Pe Mario CIMARO l-as pune sa-mi spele geamurile :* particip

Valentin Grigore spunea...

Particip ... Jennifer Lopez

NADIA CANDREA spunea...

Vaaai, ce provocare!!!
Particip, cum altfel?
De obicei, ma bazez pe o buna organizare si pe ajutorul sotului meu! Secretul pe care l-am invatat si eu de la alte gospodine, este sa incepi de sus in jos; asadar, curatam lustrele mai intai, aspiram peretii daca este cazul, spalam geamuri si jaluzele; urmeaza apoi mobila (tot de sus in jos), exterior si apoi interior, si nu in ultimul rand- covoarele, pe care incercam sa le spalam o data, de doua ori pe an. cel mai greu, recunosc, imi este in bucatarie; acolo prefer sa fac totul singura si dureaza ceva mai mult. Dar daca ne planificam eficient sarcinile (cate putin in fiecare zi), nu se poate sa nu ne iasa!
Eiiiiiiiiiiii, dar ce te faci cand barbatul nu-I acasa??!
Daca trebuie sa stea la munca peste program...sau il cheama mama-sa sa o ajute la ceva, eu ce ma fac??? Pai..."divul" pe care il vreau acasa, pe El si numai pe El, este Richard Butler :) :) :) Imi place de morr, si barbatul meu o stie!!! Si cum divul a petrecut o vreme in compania romancei noastre de la Hollywood, Madalina G, poate ca ne-am intelege...chiar bine de tot...si la curatenie!!!
fb: nadia alina candrea
https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/1220409747979032?pnref=story

Enigel spunea...

Pe Ștefan Bănică Junior din următoarele motive:
1) a acuzat-o pe Veta că i-a stricat chiuveta
2) are pretenție ca Bubulina gospodina „să-i gătească până când cade lumina”
3) se spune că știe să bată bine covoare
4) mi-ar plăcea să-l admir făcându-mi curățenie prin casă dansând...

Unknown spunea...

Dupa geamuri sta pitit/ Frumuselul meu Brad Pitt/ El la treaba ma ajuta/ Spala, sterge...ma sarutaaa.../ Frumos vis, n-am ce sa zic.../ Dar parca-as mai vrea un pic! :D

Cristea Ionita spunea...

"Divul" meu as dori sa fie Sandra Bullock...

Marius Sorin spunea...

Diva este sotia mea pe care o ajut in bucatarie, la curatenie. Pentru ca in ultima vreme a fost bolnava am spalat doar eu vasele. Aseara chiar nu mai aveam chef dar pentru ca i-am vazut mutrita si pentru ca era foarte racita, dupa o pneumonie din urma cu doua saptamani, am mers si spalt toate vasele, am spalat si aragazul. Vinerea ies mai repede de la munca si ii pregatesc mancarea. Saptamana trecuta i-am preparat pizza. Am facut chiar si aluatul. Stiu ca ii place mancare facuta in casa si pizza si ii fac de cate ori are pofta. Mai prepar fripturi, nu ciorbe. E diva mea.

NADIA CANDREA spunea...

Auzi...Richard! Am innebunit cu totul! Gerard BUTLER ! Prea tare provocarea!!!

Adelina spunea...

Eu il vreau la spalat vase pe iubitul meu pentru ca ma scoate din sarite zilnic!!! Murdareste 10 farfurii, 5 cani si 100 de furculite de unul singur si evident ca nu le spala :)) Daca mai si gateste este teroare, toata casa este plina de vase!
Multumesc, Adelina Catalina Ion!

Anonim spunea...

Visez la ziua in care Tom Cruise sa-mi zambeasca asa complice in timp ce imi lustruieste ferestrele! :))

Alina Mirica

Mirela-Liliana Ion spunea...

Buna !!
Divul care ma ajuta la treburile casnice,adica curatenie,bucatarit,pierdut timpul impreuna,uitat la televizor si altele il cheama Ionut,si este sotul meu.Sunt tare mandra de divul meu si nu l-as schimba cu nici un alt div,fie el de la Hollywood sau de pe covorul rosu.
O zi frumoasa !!

giany spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Ce DIV va spala vasele ? Sunt curioasa !

Mihaela Grigoras spunea...

Au fost anuntati Divii ? Cam s-or adunat unele de spalat si o incurajare ar prinde foarte bine :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search