luni, 30 mai 2016

label.m Diamond Dust sau diamante pentru par si pieleBeauty One a lansat în România Colecția label.m Diamond Dust, linia de lux cu particule de diamant, în cadrul unui eveniment glamorous, elegant și rafinat, în noul sediu din Bd. Libertății 22 din Capitală.Roxana Ciuhulescu, Xonia, Eli Roman de la Realitatea TV, Simona Țăranu și Anca Dumitrescu de la Digi24, Bianca Dragomir și Alexia Talavutis alături de jurnaliști și bloggeri de beauty și lifestyle au descoperit și au testat în exclusivitate noile produse cosmetice marca label.m pentru îngrijirea părului și corpului cu particule de diamant, brand distribuit în România de Beauty One.


Pe lângă particulele de diamant, linia de lux label.m conține șampanie, perle și petale de trandafir.Șamponul și balsamul cu particule de diamant curată cu delicatețe și echilibrează nivelul de hidratare al părului, fortifică și transformă firul de păr într-unul sănătos, incredibil de strălucitor și plin de volum. 
Loțiunea de corp cu particule strălucitoare conferă pielii luminozitate și strălucire, hidratează în profunzime, transformă pielea ternă într-una catifelată și radiantă.O altă atracție a evenimentului Beauty One powered by Sunday PR a fost geanta de vară colorată și extravagantă realizată de designerul Jean Pierre Braganza special pentru label.m. 

Cu un design special desprins din colecția Spring - Summer 2016 de la “London Fashion Week”, geanta se poate găsi atât în saloanele partenere Beauty One, cât și pe www.luxbeauty.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search