joi, 16 iunie 2016

B.U. Lemon & Vanilla Mousse pentru un dus ... delicios





B.U. aduce în prim-plan în această vară o prăjitură delicioasă... nu la micul dejun, ci la duş! Gamei de geluri de duş in action i se alătură Lemon & Vanilla Mousse. L-ati testat deja? Eu stiu sigur ca diseara ma voi opri in primul magazin! Are vanilie si are lamaie, doua ingrediente magice pentru dusurile acestei veri! Insa, nici cu fisticul, iaurtul sau papaya, celelalte arome ale gastii B.U. in action nu mi-e teama!



Feel Positive este vibraţia acestei veri! Crema de duş B.U. in action Lemon & Vanilla Mousse, cea mai recentă lansare a gamei, combină două ingrediente savuroase, într-un mix de prospeţime şi delicateţe. Lămâia are proprietăţi de curăţare şi tonifiere a pielii şi îi conferă o strălucire aparte, pentru senzaţia instantă de energie. Vanilia, pe lângă mirosul seducător, are efect antioxidant, lăsând pielea suplă şi parfumată timp îndelungat.

Formula îmbogăţită cu complexul Nutri-Moist System conţine agenţi emolienţi ce hidratează şi catifelează epiderma. Textura cremoasă este ca o atingere delicată, iar spuma parfumată transformă minutele în duş într-o experienţă senzorială ce combină aromele yummy cu îngrijirea intensă a pielii. Hidratare şi îndulcirea fiecărei dimineţi – momentele de îngrijire se transformă într-un ritual pastelat de răsfăţ nu doar pentru piele, ci şi pentru simţuri.

Crema de duş B.U. in action Lemon & Vanilla Mousse este doza zilnică de prospeţime şi hrănire a pielii într-o combinaţie delicioasă! 



Cremele de duş B.U. in action sunt disponibile în urmatoarele variante:

B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered!

B.U. in action My Yummies! Pistachio & Macaron – and get spoiled!

B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feel the joy!


B.U. in action shower cream, 250 ml – 9 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search