miercuri, 22 iunie 2016

Cosmetica terapeutica in 3 pasi esentiali




Detoxifierea a devenit un termen uzual in stilul nostru de viata si deja am inceput sa intelegem ca organismul are nevoie din cand in cand de un refresh. Pe langa functia sa automata de reglare, corpul, in special pielea, trebuie ajutata si din exterior sa elimine in totalitate toxinele acumulate din diferite surse, fie de orgine alimentara, fie cosmetica. Tu stii sa il detoxifici corect?


„Tenul este cel mai vizibil barometru al stilului de viata pe care il avem, tradand cu usurinta obiceiurile nesanatoase de care dam dovada. Aspectul tern, lipsit de stralucire al pielii este semnalul de alarma dat de organism atunci cand toxinele acumulate devin o amenintare. Din fericire, la indemana oricui exista procedura de detoxifiere a tenului, pe care noi o includem intr-un protocol cu o serie de tratamente care aduc cosmetica la un alt nivel, terapeutic”, explica Aurelia Dumitru, Director General Global Wellness Center, Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa.

Julia Jianu a incercat in premiera aceast ritual de frumusete care i-a lasat tenul stralucitor si plin de vitalitate.

Beautystrips, masca pe baza de alge marine reface textura tenului

Beautystrips reprezinta o strategie de detoxifiere blanda, un instrument ideal de a reda frumusetea si tineretea tenului. La inceputul vietii, pielea abunda de colagen. Pe masura ce este expusa razelor soarelui si diferitelor impuritati din atmosfera, dar si din cauza inaintarii in varsta, colagenul se absoarbe si lasa pielea fara vitalitate si stralucire. Tehnologia avansata a adus la lumina o tehnica non-invaziva de recuperare a tineretii pierdute sub numele de Beautystrips, o fasie de frumusete pentru pielea femeii. 
Teleganex-5 cu cycloastragenol este ingredientul magic din Beautystrips, rezultatul celor mai recente inovatii din stiinta si natura pentru a reda frumusetea naturala a pielii cat mai fidel, care sprijina structura ADN-ului uman ce se diminueaza odata cu varsta.

***
„Este interesant cum pielea noastra percepe contactul cu apa sarata a marii. Apa de mare are atat de multe ingrediente naturale benefice pentru organismul nostru incat nici nu ne dam seama: de la sinusuri pana la in varful unghiilor! Conceptul de Beautystrips pe baza de alge marine este o tehnologie brevetata si recunoscuta la nivel global pentru proprietatile sale regenerative. Este efectiv incarcata cu minerale, vitamine, aminoacizi si o multime de nutrienti benefici pentru celulele noastre. Algele marine au puterea de a scoate pur si simplu impuritatile din piele si totodata de o calma si asta doar prin aplicarea blanda a unei benzi pe fata. Parte din protocolul de infrumusetare este si serumul, brevetat de asemenea si cu efect de lifting, cu consistenta de perle lichide”, explica Aurelia Dumitru, director GWS Organic Beauty Center.

***
Serumul complementar contine peptide care ajuta la mentinerea elasticitatii, reducerea ridurilor si cresterea hidratarii pielii. De asemenea, acidul hialuronic din compozitie vine in ajutorul organismului care pierde acest tip de acid odata cu varsta. Astfel, acesta creste retentia de apa in tesuturi, formand la nivelul pielii un film invizibil si elastic.

Poate ca cel mai mare beneficiu al acestei masti este capacitatea de a indeparta impuritatile, contribuind astfel la un aspect mai sanatos al pielii, imbunataterea protectiei oferite de bariera hidrantanta si reducand aparitia ridurilor. Nu in ultimul rand micsoreaza porii, lumineaza si hidrateaza si reduce petele si aspectul intunecat al pielii. Ca un regal de frumusete, atingand nivelul cel mai inalt calitativ si de o puritate excelenta, Beautystrips inglobeaza proprietatile curative a nu mai putin de 31 de ingrediete naturale suplimentare.



Drenajul limfatic facial, indispensabil agitatiei cotidiene


Drenajul limfatic facial este un subiect adeseori ocolit, putin terapeuti stapanind aceasta arta. Acest tip de masaj special este necesar atunci cand la nivel intracelular apa din tesuturi incepe sa stagneze si favorizeaza acumularea toxinelor care determina ridarea si pigmentarea pielii inainte de termen. 
Prin miscari circulare pe frunte, pe pleoapele superioare si pe cele inferioare, apa este canalizata spre axila, acolo unde se afla ganglionii prin care se elimina toxinele. Limfa este un lichid produs de glande, dar spre deosebire de sange, limfa nu beneficiaza de o pompa (cum este inima in cazul circulatiei sangvine), ci se bazeaza pe activitatea musculara pentru a se deplasa in interiorul corpului. Din cauza structurii osoase a fetei, limfa se poate bloca, antrenand o privire obosita si chiar pete pe fata.

***

„Drenajul limfatic este aplicat in cadrul centrului nostru ca si tratament adjuvant in terapiile de detoxifiere, fiind benefic in cazul eliminarii limfei ca fiind cea mai blanda metoda de a obtine o fata tanara, fara cosuri, fara cearcane, fara pete. Principalul efect al drenajului limfatic este de a elimina limfa, mai ales cu ajutorul unui consum de apa in parametri optimi”, adauga Aurelia Dumitru.

***

Matrix Drops Diamond Cosmetics: infrumusetare exterioara si interioara revolutionara

Numeroase cercetari au dovedit ca in urma tratamentelor cu celule stem vegetale, pielea se regenereaza in mare masura, deoarece acestea contin unii factori genetici, datorita carora chiar si celulele unei pieli mai batrane isi pot recapata capacitatea de reinnoire. 
Cosmeticele Matrix Drops Diamon contin celule stem extrase din trandafirul alpin, Rododendron, respectiv esenta mai multor plante medicinale, care se regasesc exclusiv in muntii Alpi. 
Aceste plante se caracterizeaza printr-o imunitate crescuta, in pofida vicisitudinilor vremii. Datorita cercetarilor de succes fara egal ale fizicii cuantice si ale nanotehnologiei, aceste produse pot avea un efect unic in armonizarea frumusetii exterioare si interioare.

Al doilea ingredient esential este diamantul, cea mai nobila piatra pretioasa care intruchipeaza perfectiunea. Informatiile transmise de diamant asigura protectie impotriva gandurilor si vibratiilor negative. In plus creste nivelul de energie al celulelor epiteliale, iar celulele care functioneaza ineficient isi recapata energia cu ajutorul acestuia.

***
Pielea, ca orice materie, are proprietati corpusculare si ondulatorii. Deoarece gama noastra de cosmetice ajuta la rezolvarea dereglarilor organismului cu ajutorul unor informatii, aceasta ofera o oportunitate unica pentru consumatori. Ingrijirea perfecta a pielii poate fi realizata doar tinand cont de necesitatea deservirii celor doua tipuri de caracteristici ale acesteia, de aceea cosmeticele Matrix Drops Diamond contin in acelasi timp atat substantele active de hranire a pielii, cat si informatiile acestora, aducand la nivel de ADN proprietatile curative si de regenerare , potentand cuantic efectul antiaging interior si exterior pe termen lung”, adauga Aurelia Dumitru.

***

In cadrul protocoalelor Global Wellness System se pune accentul pe detoxifiere, purificare, regenerare si antiaging, toate aceste actiuni intrand sub umbrela cosmeticii terapeutice, fara a mai folosi tehnologii invazive si uneori agresive pentru corpul nostru! Alegeti Adevarata Frumusete, cea Naturala! 
Pretul pachetului pentru protocolul de cosmetica terapeutica este de 250 lei.

Centrul Global Wellness System a fost infiintat in anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina in care accentul se pune in primul rand pe actiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cat mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite imbina medicina alternativa, naturista sau complementara cu medicina alopata, au in vedere evaluarea completa a starii de sanatate prin metode neinvazive, precum si protocoale de tratament personalizate cu produse si tehnologii neinvazive , de cea mai buna calitate si de ultima generatie, inovative. 

Pentru mai multe informatii vizitati www.gwsconcept.ro

Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00
www.gwsconcept.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search