joi, 30 iunie 2016

#eusuntmov. mov de Elseve



Cred ca deja sunteti familiarizate cu recenta campanie Elseve - #eu sunt..., pe linia punctata fiind culoarea fiecarei game Elseve care vi se potriveste, in functie de tipul de par pe care il aveti fiecare, ondulat sau drept, vopsit sau natural, uscat sau gras, etc. In functie de chestionarul completat aici, #eusuntmov. Mi se potriveste, asadar, gama Elseve Arginine Rezist x 3- sampon, balsam si masca, toate avand in compozitie molecula Arginine, cu tripla actiune fortianta si care protejeaza parul de la radacina si pana la varfuri. Despre mine se stie ca sunt fan declarat si infocat si asumat Elseve, inca din vremurile stravechi ale "atingerii de casmir si stralucirii de oglinda".





Folosesc de ceva timp samponul, balsamul si masca Arginine Rezist x3 si dupa cum anticipam, imi plac mult! De o buna perioada de timp, finisez procesul de spalare/ingrijire cu sprayul Elseve Double Elixir, un tratament leave-in care si descurca excelent parul! Mi-e prieten cel mai bun, asadar, si ma ajuta sa nu-mi las un milion de fire de par in perie, la fiecare pieptanare!
Eu am un par tare ciudat si pretentios, poate si pentru ca l-am obisnuit sa-i fac toate poftele si cum nu ii convine ceva, ii aduc variante ajutatoare. Astfel: se incurca foarte usor, isi pierde stralucirea cand nu ii place cu ce il spal, devine poros la atingere, ba chiar se ingrasa de dimineata pana seara si in toata aceasta nemultimire a lui il convinge si pe vecinul scalp sa i se alature in revolta spontana. Adica, ma trezesc cu mancarimi nemaiintalnite. Nu matreata sau altceva, ci mancarimi. Si cum ma scarpin sa-mi iau cu totul pielea capului, evident ca deranjez glandele sebacee de prin zona, care produc sebum si mai si decat de regula.
Anyway, probleme mari, va spun!
Arginine-urile mentionate mai sus imi fac tare bine, din fericire! Nu pot sa-mi dau seama daca au modificat ceva in structura firului de par, nu am echipamente speciale la mine in baie pentru a-mi pune parul sub microscop, dar ce va pot spune este ca: este catifelat, lucios, varfurile se incolacesc pe degete - ceea ce un par tocit si bolnav nu face, imi trec usor degetele prin el, nu-mi raman in perie 289 de mii de fire de par si nici nu mi se mai infunda scurgerea de la dus, dupa fiecare spalare.

Va invit si pe voi sa accesati linkul de mai sus, sa completati chestionarul cu intrebari despre parul vostru si sa aflati care gama Elseve vi se potriveste! Partea frumoasa este ca puteti castiga una dintre cele 10 game Elseve pentru un an in functie de tipul tau de par (prin tragere la sorti).
Bafta!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search