marți, 28 iunie 2016

LADY’S GOLF & FASHION DAY





Am cateva chestiuni sa va spun, inainte de toate: 
  • nu pot sa stau locului sub nici o forma si mi-as lua campii (sau padurile sau plajele sau orice) in fiecare zi daca as putea, 
  • am constatat inca o dat cat de mult imi place domeniul Lac de Verde din Breaza, 
  • am vazut cea mai frumoasa ie din lume, creata de Anda Manescu, ale carei ii de-o frumusete fara asemanare le gasiti aici: www.iibreaza.ro. Am vazut-o pe un suport, alaturi de alte ii superbe, in cadrul evenimentului LADY’S GOLF & FASHION DAY, care a avut loc vineri, in Breaza. Avea cusatura albastru deschis, costa 370 lei si mi-a parut tare rau ca nu m-am dus pregatita financiar la evenimentul cu pricina pentru ca deja mi-am imaginat-o cu jeansi lungi sau scurti, purtata oriunde si oricand, toata vara. As fi luat-o cu mine in Zakynthos si as fi facut 289 de poze imbracata in ea, pe toate plajele grecesti si langa orice coltisor de mare turcoaz care s-ar fi asortat perfect cu modelul cusut de mana al sau. Mi-a ramas gandul la ea, ce vreti sa mai spun.. Nu o gasesc in magazinul online al Andei si atat de rau imi pare! :( 
  • l-am cunoscut pe Andrei Badita, campion national la golf si am constatat ca sunt aproape praf si pulbere la acest sport
  • mi-a placut la nebunie dansul ielelor pe care l-am admirat cu piele de gaina cu tot, pe o pajiste superba de la Lac de Verde, pus la cale de profesorul Barna Gheorghe.
  • m-am imprietenit si mai bine cu Alexandru, cel mai simpatic baietel de 7 ani cunoscut pana acum si se stie treaba (sau ar trebui sa stiti, ca doar am mai zis-o de n+1 ori - foarte rar spre deloc imi place un copil!). Ah, si mi-a spus ca trebuie sa cautam o camera in complexul Lac de Verde pentru ca el vrea sa doarma cu mine! #haha

Si ca sa vedeti ce mult iubesc iile, iata cateva fotografii cu una dintre iile mele pe care o iubesc pana la Breaza si inapoi!



In alta ordine de idei, vineri, pe 24 iunie, Breaza a sărbătorit de Sânziene, Ziua Iei, această minunată piesă vestimentară care a devenit un simbol al spiritului autentic românesc printr-o prezentare de moda inedita. In acest an la prima editie a evenimentului Lady’s Golf & Fashion Day, ia românească si-a revendicat universalismul îmbinându-se cu “sportul nobililor”, golful, şi cu liniile moderne ale modei.
Participanţii au avut la dispoziţie şi o fabuloasă expoziţie de ii autentice cu vanzare de unde si-au putut achizitiona ii cusute manual la preturi promotionale.


Invitatii si participantii au avut parte la Ziua iei de o dupa amiaza de vineri cu lectii de golf asistati de instructori profesionisti, intr-un cadru natural de exceptie combinat cu prezentari de moda – Rita Muresan cu colectia Magic, Anda Manescu cu o colectie de ii, Anne s Bridal, All Boutique, Stefania Borodi cu colectia Sunflowers si Ramona Simion Design). 






Fiind ziua iei, ziua in care ne sarbatorim vechimea, stramosii si mostenirea lasata de ei, ia a fost vedeta zilei, ii autentice cu modele care spun povesti. Ii care se potrivesc sufletului celei care o poarta, iar invitatii si-au putut achizitiona ii la cele mai mici preturi.



Evenimentul Lady’s Golf & Fashion Day a avut loc la Clubul de Golf Lac de Verde (www.lacdeverde.ro) si a fost organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova si atelierul de creatie Victorion Luxury Fashion.





“Lac de Verde, primul teren privat de golf din Romania, a fost inaugurat in anul 2000, cu o investitie initiala de 10 milioane de euro iar in anul 2013 a fost preluat de catre un grup de investitori chinezi. Resortul se intinde pe o suprafata de 24 de hectare, include un teren de golf de 9 gauri; 3 corpuri de cazare, cu o capacitate de 85 de locuri; indoor golf; driving range; 2 sali de conferinta; Grand Ballroom; restaurant; spa; activitati de sport & leisure (paintball, tiroliana, golf team building; tir cu arcul; piscina exterioara;). Gazduim anual importante campionate de golf, nunti de neuitat, teambuilding uri corporatii nationale si internationale, tabere de copii, tabere detox, concerte in aer liber”, a declarat Alexandra Popescu, marketing Golf Manager.









Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search