sâmbătă, 18 iunie 2016

SUNEKOS, terapia pentru biorevitalizarea pielii


Odată cu trecerea timpului, pielea suferă transformări intense, atât din cauza înaintării în vârstă cât și din alte cauze externe, cum ar fi: razele ultraviolete, stresul, poluarea sau alimentația dezechilibrată. În timp, vitalitatea și numărul celulelor conjunctive (fibroblastele) scade, pierdem colagen, elastină și acid hialuronic mai mult decât producem.



Cu toții ne dorim să fim veșnic tineri, să întârziem apariția ridurilor (sau să scăpăm de cele existente deja), iar pielea să-și păstreze elasticitatea și frumusețea cât mai mult timp, fara a apela la metode chirurgicale sau tratamente care ne pot modifica fizionomia. Dacă până de curând credeam că sigura soluție anti-îmbatrânire este chirurgia plastică, iată că cercetătorii ne dovedesc contrariul! Tinerețe fără bătrânețe precum în basmele copilăriei? Da, acum este posibil și prin metode minim invazive și sigure!

SUNEKOS® 200 reprezinta noua generatie pentru biorevitalizarea cutanata, rezultat al peste 5 ani de cercetare a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano.  

Lansat la inceputul anului in Italia, incepand din luna mai a acestui an tratamentul cu Sunekos este disponibil si in clinicile medicale din Romania.

Biorevitalizarea cutanata cu Sunekos®200 este o procedură medicala inovatoare și eficientă care stimuleaza vitalitatea celulelor din straturile mai profunde ale pielii (fibroblastele) si le ofera nutrientii necesari (aminoacizii) pentru regenerarea colagenului si elastinei pielii. 

Formula Sunekos 200 este unica, brevetata si contine acid hialuronic sub forma libera, care induce o hidratare puternica la nivelul profund al pielii si stimuleaza vitalitatea celulara, in asociere cu un complex de 6 aminoacizi, in concentratie superioara altor tratamente, specifici colagenului si elastinei.

Acidul hialuronic si aminoacizii din Sunekos 200 se injecteaza la nivelul profund al pielii (derm) printr-o tehnica speciala, iar rezultatele se observă încă de la prima sedinta de tratament: pielea își recapătă strălucirea și nivelul optim de hidratare, devine mai densa, mai elastica, se uniformizează textura și culoarea, iar ridurile se estompează vizibil. 


 

Tratamentul este nedureros, nu necesita perioade de recuperare si poate fi efectuat chiar si in perioada verii, cand alte proceduri medicalle regenerative sunt contraindicate. 

Pentru rezultate bune se recomanda efectuarea a 1 ședința/săptămână x 4 săptămâni, iar pentru întreținere 2/3 ședințe pe an, mai ales inainte si dupa expunerea prelungita la soare.

Biorevitalizarea cutanata cu Sunekos® 200 nu se adreseaza doar zonei fetei. El trateaza eficient si pielea afectata de pe gât, decolteu şi mâini, zone expuse frecvent la ultraviolete şi factori nocivi unde semnele imbatranirii sunt mai pronuntate decat in alte zone.

Datorita proprietatilor sale regenerative, Sunekos 200 se utilizeaza si pentru tratarea cicatricelor, inclusiv postacneice si vergeturilor albe sau rosii.

Procedura garantează rezultate naturale, care se mențin pe termen lung, fără a modifica trăsăturile tenului. Practic pielea devine cu adevarat mai tanara, iar procesul de imbatranire cutanata devine reversibil.



AVANTAJELE TRATAMENTULUI CU SUNEKOS®:
 

  • Tratament de ultima generatie cu cea mai mare concentratie de aminoacizi specifici colagenului si elastinei pielii 
  • Determina o reintinerire efectiva a pielii, fara modificare a fizionomiei  
  • Estompeaza ridurile, pielea devine mai densa, elastic si stralucitoare  
  • Rezultate naturale care se mentin pe termen lung  
  • Fara perioada de recuperare  
  • Eficienta demonstrata clinic 
  • Înalt profil de sigurantă și tolerabilitate

In curand voi merge in clinica Dermaceutica sa testez tratamentul pe pielea mea, asa ca voi reveni cu detalii personale!

xoxo

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search