miercuri, 15 iunie 2016

URGO Spots Filmogel, primul scut invizibil împotriva coşurilor


Am o foarte mare problemă: imediat ce se pregăteşte vara să-şi intre în drepturi, pe la mijloc de mai cândva, începe lupta mea cu acneea, iar cel mai deranjant lucru din lume pentru mine, în această perioadă care se întinde până la final de septembrie, este că acele coşuri favorizate de soare şi transpiraţie NU dispar orice aş folosi! De aceea, profit de ocazie să mulţumesc din suflet minţilor luminate de la URGO care au inventat Spots Filmogel, un produs tare drăguţ, practic şi eficient, care mă scăpă de aceasta foarte mare problemă a coşurilor văratice!




Vara trecută am făcut pelerinaj pe la farmacii în căutarea unei soluţii anti-acneice special preparate, însă partea proastă era ca poţiunea cu pricina este alb-laptoasă, ca un var, care se usucă pe coşuri întocmai. Aşa că nu o pot aplica în timpul zilei, ci doar seara, înainte de culcare, când îmi permit să arăt ca un zombi.

Aşa că în vara asta am zis “pas” şi mi-am propus să caut altă soluţie, iar pentru asta mi-am făcut un plan:

· să fie eficientă, adică să ucidă monstruleţii care apar de seara până dimineaţa şi pot să-ţi distrugă toată ziua sau chiar săptămâna, dacă sunt încăpăţânaţi maxim;

· să fie uşor de aplicat şi să nu lase urme;

· să-mi permită să aplic machiaj peste;

· să fie uşor de transportat în gentile mele minuscule;

· să-mi vindece şi coşurile care îmi apar pe spate, la contactul cu materiale sintetice în prezenţa transpiraţiei. Am o piele extrem de sensibilă, care se arată deranjată de te miri ce motive: caniculă, deci transpiraţie; tricouri care nu sunt din bumbac 100%; porţiunea unde se închide sutienul, zona moş-babă a obiectului vestimentar la care nu pot renunţa, oricât mi-ar cere pielea care se supără şi-mi trânteşte un coş fix acolo, doar doar renunţ la dantelăriile cu pricina.




Aş putea să mai înşir un milion de motive pentru care pielea mea “naşte” coşuri când mi-e lumea mai dragă, indiferent cât de bine aş îngriji-o, aşa că un produs eficient care să mă ajute în orice situaţie este, pentru mine, ca aerul condiţionat într-o maşină parcată la soare. Da, fix aşa! Sau ca o gură de limonadă rece când te deshidratează canicula de august! 






Şi tot plimbându-mă din farmacie în farmacie căutând soluţii care să nu se vândă în cutii sau în sticluţe pe care nu le pot purta în poşetă, am găsit “stiloul” Urgo Spots Filmogel. Îl numesc “stilou” pentru că aşa arată, însă este mai uşor de-atât şi se aplică extrem de uşor fix pe coş! Conţine 2 ml de gel transparent, suficient pentru 150 de aplicări. 


Este atât de micuţ încât poate fi purtat şi în buzunar, eu una aşa am făcut! L-am luat chiar şi la terasă cu mine pentru că am plecat de acasă doar cu portofelul şi pe el l-am ascuns în buzunarul jeanşilor, iar poza alaturata vă sta mărturie! Trebuia să mă îmbrac a doua zi într-o rochie decoltată, iar pe umăr îmi apăruse un monstruleţ şi nu-mi permiteam o astfel de apariţie, aşa că am luat cu mine stiloul Urgo pentru a putea reaplica produsul şi pe parcursul acelor ore cât eram plecată de acasă. 






CUM FUNCŢIONEAZĂ


Stiloul anti-coşori de la Urgo are un capăt din silicon prin care este eliberat gelul transparent, la o uşoară rotire a extremităţii mobile, fix în cantitatea optimă pentru tratarea unui coş. Acordaţi 1-2 minute gelului pentru a se usca, iar apoi puteţi sta liniştiţi!

Aşadar, fie că a apărut deja coşul sau doar presimţiţi apariţia unui monstruleţ aplicaţi îndată puţin gel Urgo Spots Filmogel şi lăsaţi-l să-şi facă treaba! Acidul salicilic şi uleiul de arbore de ceai din compoziţie creează o peliculă invizibilă care purifică zona şi acţionează împotriva bacteriei Propionibacterium acnes. Mai mult, ajută pielea să se regenereze, fără riscul cicatricilor sau a urmelor inestetice lăsate de coşurile agresive. 

Vindecarea pielii este completă şi am observat că dispare şi riscul de recidivă. Mi s-a întâmplat în trecut ca imediat ce răsuflam uşurată că a murit un coş, altul mai puternic apare fix în acelaşi loc! După tratamentul cu gelul Urgo nu am mai avut astfel de suprize!





MACHIAJUL ESTE PERMIS?


Răspuns: DA! Vă puteţi machia fără probleme imediat ce se usucă gelul care este, repet, transparent! După cele câteva secunde în care veţi simţi o foarte uşoară furnicătură, semn că ingredientele gelului îşi fac treaba la nivelul coşului, produsul pare că s-a evaporat. Nu rămâne nici urmă, aşa că puteţi aplica fără grijă fond de ten, pudră şi ce mai doriţi voi!

În plus, nu trebuie să renunţaţi nici la crema de fata preferată, fie ea de zi sau de noapte. Seara, după demachierea tenului, eu aplic gel Urgo ici, colo – iar “ici-colo”-ul momentului înseamnă 4 (patru!) coşuri pe bărbie şi obrazul drept- las să treacă vreo 10 secunde sau timpul în care îmi curăţ dinţii, iar apoi aplic crema hidratantă de noapte. Similar procedez şi dimineaţa, fără teama că va fi minimizată cumva eficienţa gelului anti-coşuri de la Urgo. Mai apoi machiaj şi sunt gata de scos chipul în lume!



BINE DE ŞTIUT!


· Ştiu că este greu, dar evitaţi masacrarea coşului! Favorizaţi împrăştierea bacteriei, răniţi pielea şi întârziaţi dispariţia monstrului! Lăsaţi-l în pace şi permiteţi-i gelului de la Urgo să-i vină de hac! :)

· Filmogel poate fi aplicat până la 14 zile

· Nu depăşiţi 6 aplicări pe zi

· Feriţi produsul de orice sursă de căldură

· Nu fumaţi lângă produs!

· Capătul din silion poate fi spălat după fiecare utilizare (dar nu este obligatoriu!), dar nu îl îndepărtaţi pentru că este important ca gelul să ia cât mai puţin contact cu mediul extern, iar capătul de silicon este unul steril şi împiedica înmulţirea bacteriilor!

· Nu aplicaţi gelul pe membrane mucoase şi evitaţi contactul cu ochii!

· URGO Spots Filmogel conţine alcool denat, apă, hidroxipropilceluloza, glicerina, acid salicilic, ulei din frunză de Melaleuca alternifolia, Limonen.

Rokolla spunea...

Un produs interesant de care nu am mai auzit. Cred ca toată lumea se lovește de problema coșurilor nedorite in momente mai puțin potrivite.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search