marți, 19 iulie 2016

Cateva produse NYX pe care le testez acum

Spre rusinea mea, am gasit un folder cu un milion de poze pe care le-am facut in magazinul NYX deschis acum o luna si un pic in mall-ul din Constanta si am realizat ca nu vi le-am aratat! Ups! Sa-mi fie rusine, dar ma revansez! Sunt indragostita iremediabil de paleta pentru contouring de la NYX si de cand o folosesc am primit de fiecare data complimente pentru felul in care m-am machiat! Am invatat ca nu este atat de greu sa sculptezi pometii si nici sa aplici iluminator acolo unde trebuie, fara sa pari din ceara! 


Daca ai produsele potrivite si ai fost cel putin o data atenta la felul in care te-a machiat un profesionist, este imposibil sa dai gres! Poti urmari, cel putin, un tutorial de machiaj pe Youtube sau pe blogurile fetelor care publica pasii unui machiaj si cu un strop de bun gust, te vei machia impecabil! Si ca un sfat: nu uita ca less is more, asadar rezuma-te la simplu, discret si natural daca nu cunosti foarte bine secretele machiajului. 
Fondul de ten, putina pudra, blush-ul, mascara si rujul ar fi cateva elemente esentiale ale unui machiaj ok, insa folosind de ceva vreme paleta de contouring NYX, am realizat ca un pic de conturare a pometilor, barbiei, nasului, fruntii, un puf de iluminator ici, colo nu sunt pasi greu de facut, insa unii care iti pot imbunatati considerabil aspectul!
Promit ca voi detalia cele afirmate mai sus, insa acum vreau sa va arat in cateva poze alte produse NYX pe care le-am introdus in rutina mea de make-up!

Folosesc deja un primer NYX si imi place muuuult! Este vorba despre HD Studio Photogenic primer base 101. Este alb-fistic (adica usor verzuliu), uniformizeaza culoarea tenului (al meu bate spre rozaliu din cauza cuperozei), iar primerul corecteaza treaba asta. Pregateste tenul pentru fondul de ten (Vichy Dermablend momentan), il ajuta sa se intinda mai usor si sa reziste mai mult!
In setul de mai sus (NYX Tricks of the Trade Travel Kit), perfect pentru geanta de umar atunci cand pleci intr-o vacanta mai lunga sau mai scurta, am asa:
  • baza pentru machiaj Pore Filler, care are drept efect uniformizarea nuantei tenului si estomparea porilor. Produsul satinizeaza pielea, umple porii mariti si ii face sa dispara ca prin minune. Partea frumoasa este ca poate fi purtat de piele si fara fond de ten peste.
  • iluminator Born to Glow  - este minunat!
  • fard de obraz si totodata pudra pentru conturare, un produs 2 in 1.
  • HD pudra minerala de finisare a machiajului
  • All Over Balm - un balsam cu ulei de argan indicat pentru orice zona necesita hidratare intensa. Eu il gasesc foarte potrivit pentru buze, insa spre exemplu iarna atunci cand ni se intampla ca gerul sa ne usuce maxim si nasul, nu doar buzele, si sa ne trezim cu exfolieri extrem de neplacute in zona cu pricina, putem aplica acest balsam. Sau pe maini, tot din cauza de uscaciune extrema!
  • gloss hidratant, nuanta 05 creme brulee
  • NYX matte finish - spray pentru finisarea machiajului, cu rol de prelungire a vietii acestuia. Il folosesc deja de mai bine de o luna si da, este senzational! Dupa 10 ore de la debut, mi-e mila sa demachiez tenul. Atat de bine arata, chiar si pe canicula!







 Mai sus vedeti o superba paleta pentru strobing, adica pentru evidentierea acelor parti ale tenului cu care va mandriti. Strobe of GENIUS illuminating palette este mai mult decat binevenita in portfardul oricarei pasionate de machiaj. Inca nu am inceput sa o folosesc, o mai tin putin in asteptare pentru ca imi place prea mult paleta NYX highlight & contour pro palette despre care v-am spus ca o folosesc deja. Este completa, imi ofera tot ce trebuie pentru un machiaj perfect si nu simt nevoia sa vin cu alte produse. Insa, nuantele celei de mai sus sunt atat de frumoase, incat voi incepe sa le folosesc pentru pleoape, pe post de fard! :)



Si fondul de ten HD studio photogenic va mai astepta putin pentru ca se gaseste intr-o nuanta prea deschisa pentru culoarea de acum a pielii mele! Insa, nu m-am putut abtine si l-am testat, chiar asa deschis pentru tenul meu bronzat de acum, ca sa-i testez puterea de acoperire, rezistenta, aspectul natural pe care il confera pielii si da, pot spune ca a trecut testul! Abia astept sa vina toamna si sa-l scot la lumina!


Aici vedeti un ruj lichid, unul clasic si o mascara, sigilate la momentul pozarii. De ce? N-as sti sa va spun, asa mi-a venit sa le suprind, dar sunt sigura ca nu deranjeaza pe nimeni aceasta chestiune.


 Superb sau ce? (in continuare va imaginati 3 inimioare pe care, din pacate, nu le pot aduce aici din Instagram)


Gloss-ul rozaliu de mai jos, Summer Fruit pe numele lui, este un ruj lichid de fapt. Pentru mine, gloss-urile sunt acele balsamuri de buze usor colorate, care schimba doar foarte putin nuanta naturala a buzei. Atunci cand se intampla o colorare intensa a buzelor, il chem ruj! :) Iar acest butter gloss asta face! Este foarte placut parfumat, delicat, catifelat si lasa o culoare uniforma pe buze, intens pigmentata.





Mascara NYX Fulled Figured a venit la momentul potrivit pentru ca ma pregatesc pentru vacanta la mare si nu aveam nici un produs rezistent la apa! Si ma gandesc sa arat si eu bine la plaja, de data asta, ca nu am bifat niciodata machiajul la malul marii! Abia astept sa o pun la treaba!





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search