luni, 4 iulie 2016

Mi-am dat restart cu SUPER BODY RESET 3• 10• 3• 3 de la EVITAL!






Colecţionăm tone de farduri, rujuri, parfumuri şi şampoane, vrem să avem ceea ce VEDEM pe rafturile parfumeriilor, ne ajutăm de toate aceste artificii pentru a arăta mai bine în proprii ochi, pentru a ne ascunde imperfecţiunile, pentru a (ne) da impresia unei pieli perfecte, a unor ochi frumoşi, a unor buze (şi mai) voluptoase. Pentru a scăpa de frustrări (şi slavă Domnului, fiecare dintre noi avem destule!), mai pe scurt! Ne chinuim să „vindem” o imagine frumoasă, acoperim ceea ce şi cum putem, în loc să tratăm, să mergem la sursa acneei, a cearcănelor, a căderii părului, a ridurilor, a lipsei de luminozitate a pielii, a celulitei. Chiar aşa: la interior când ne gândim? Desigur, mă refer şi la interiorul pe care nu îl vedem, adică la gânduri, sentimente, trăiri, dar vorbind strict despre interiorul fizic – cel care susţine, totuşi, carcasa, motoraşul care zumzăie permanent, când avem de gând să alimentăm maşinăria superingenioasă care suntem cu un combustibil potrivit, aşa încât să nu-i ruginească rotițele înainte de vreme?




Prin prisma meseriei – zilnic sfătuiesc cititorii cotidianului pentru care scriu ce să mănânce, ce să nu bea, ce să elimine din rutina zilnică sau ce să introducă în alimentaţie, aşa încât medicamentele să nu mai fie administrate, ulterior, cu pumnul, din cauza de boli şi diverse insuficiente.

Şi am fost foarte mândră când un cititor-prieten, în vârstă de 96 de ani acum, mi-a spus că subliniază rând cu rând ceea ce scriu, că îl ajută foarte mult informaţiile pe care le ofer, că a învăţat foarte multe lucruri datorită mie, că îmi colecţionează articolele şi nu de puţine ori a mers cu ele la medic pentru lămuriri suplimentare. Mi-a mărturisit odată că îl sperie lumea în care trăieşte acum, că nu mai seamănă cu nimic din ceea ce trăia când era de vârsta mea, că s-a schimbat enorm nu doar din punct de vedere al principiilor, cât mai ales al mediului în care suntem nevoiţi să respirăm, dormim, mâncăm. Vede totul pe o pantă descendentă, în care urmaşilor le va fi tot mai greu să-şi ţină echilibrul.

Fructele pe care le mâncăm acum nu mai sunt fructele de acum 50 de ani, apa – deşi îmbuteliată sub etichete pompoase, nu este atât de curată precum cea a unui izvor din secolul trecut, aerul este îmbâcsit, poluat, toxic, murdar, oriunde ai întoarce nasul.

Mulţi dintre noi ne-am pierdut încrederea chiar şi în sectorul prezentat ca fiind organic. Alimente la preţuri colosale ni se vând cu eticheta încrederii, dar după anumite teste aflăm că nu sunt cu nimic mai presus decât cele în care s-au pompat pesticide.

Este tot mai greu să faci alegeri corecte, să iei decizia cea mai bună pentru conţinutul farfuriei copilului tău, să opreşti ceea ce-ţi face rău şi care vine, uneori, sub forma unui bulgar de zăpadă ce se face tot mai mare în drumul spre tine, mincinos etichetat.



E VITAL să citim, să ne informăm, să ne lăsăm ajutaţi de cei mai buni specialişti în luarea celor mai bune decizii pentru sănătatea noastră!


În goana mea pentru Restart-ul de care simt de ceva vreme că am nevoie, am dat peste programul SUPER BODY RESET 3• 10• 3• 3 de la EVITAL şi m-am bucurat foarte mult să mă aflu, la început de iunie, la lansarea acestuia, program al cărui ambasador este Cori Grămescu, nutriţionist şi sportiv pe care o admir mult! O urmăresc de fiecare dată cu sufletul la gură, apreciez maxim ceea ce povesteşte despre diete, sport, stil de viaţă.







“Alimentele funcţionale din programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 au un gust plăcut, sunt uşor de folosit, nu au adaos de zahăr şi nu conţin gluten, fără restricţii alimentare, recomandate chiar şi celor cu diabet zaharat”, spune Cori, amabasadorul EVITAL Funcţional Food, dar şi coach de lifestyle şi nutriţie, designer de programe de antrenament şi creator al metodei Ultimate Pilates. Cori conduce propriul business din anul 2007, sala LadyFIT Gym – the first gym for delicate women, dedicată în exclusivitate femeilor. În prezent, ea îşi încheie MBA-ul la Maastricht School of Management.







“EVITAL Funcţional Food este un proiect nou şi ambiţios, care se înscrie în preocuparea noastră continua de a dezvolta produse inovatoare venind în întâmpinarea nevoilor persoanelor care îşi doresc o viaţă sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp”, a spus Valentin Toncean, COO A&D Pharma, cel mai mare şi mai dinamic grup farmaceutic din România care oferă servicii regionale de marketing&vânzări în domeniul farmaceutic în Europa Centrală şi de Est.



Revenind, aflaţi că SUPER BODY RESET 3• 10• 3• 3 este un program de detoxifiere al organismului şi de administrare a unui boost de vitamine provenind din alimente funcţionale, care se derulează pe parcusul a 21 de zile.

Pentru început, să lămurim faptul că alimentele funcționale au fost definite de fostul Institut de Medicină (actuala Divizie de Sănătate și Medicină din cadrul Academiilor Naționale de Științe, Inginerie și Medicină) din Statele Unite drept „orice aliment sau ingredient de care pot aduce beneficii pentru sănătate, dincolo de nutriențîi tradiționali pe care îi conține.”



Ce este SUPER BODY RESET 3• 10• 3• 3



Cifrele pe care le vedeţi în „3• 10• 3• 3” reprezintă cele patru etape ale programului, respectiv numărul de zile pe care îl presupune fiecare episod al detoxifierii, fiecare având la bază un anumit aliment funcţional. Aşadar:


Pasul #1 SUPER ANANAS®


SUPER ANANAS® este primul aliment funcţional dedicat în întregime reducerii retenţiei de apă din ţesuturi – o cauză majoră a formării celulilei, după cum ştim!

Retenţia de apă se considera o problemă tipic feminină fiind legată de echilibrul hormonal şi de starea circulaţiei limfatice. Apa reţinută în organism rămâne în celulele adipoase, situaţie care duce la apariţia celulitei. Pe lângă aceste cauze, retenţia de apă este accentuată de alimentaţia inadecvata (consumul de carne grasă, de alimente sărate, dulceţurile industriale, zahărul alb, margarina, pâinea albă, băuturi alcoolice, cafea, prăjeli, mezeluri, exces de făinoase şi cartofi) de tratamentele cu anticoncepţionale etc.

SUPER ANANAS de la EVITAL intervine pentru a ameliora situaţia, pentru a ajuta organismul să elimine apa reţinută în exces şi pentru a pregăti corpul pentru detoxifiere.




Această fază a programului durează 3 zile, timp în care se bea de trei ori pe zi, adică după fiecare masă principală, un pahar mare de apă în care se pune conţinutul unui plic de SUPER ANANAS®. În fiecare pahar pe care îl bem, astfel, se afla o cantitate de bromelaina echivalentă cu cea dintr-un sfert de ananas mediu.

Bromelaina este o enzimă proteolitică extrasă din ananas, cu beneficii demonstrate clinic pentru reducerea inflamației și ușurarea digestiei. Bromelaina funcționează ca antiinflamator prin scăderea nivelului de tromboxan A2 și prostaglandină E2 din sânge. 


Ca enzimă digestivă ajută la fragmentarea facilă a lanțurilor proteice la nivelul intestinului subțire, până la nivelul de peptide sau chiar aminoacizi, îmbunatațind procesul de absorție al aminoacizilor, cu impact sistemic direct în toate procesele metabolice ce folosesc drept substrat proteinele: formarea de mușchi, piele și refacerea articulațiilor, formarea neurotransmițătorilor și îmbunatațirea circulației sangvine. 

Mai multe informaţii AICI!

Băutura este delicioasă, fidelizează perfect gustul sucului de ananas şi mie mi-a fost de mare ajutor, un receptor permanent al replicii „Vai, dar reţineţi foarte multă apă în ţesuturi!”, pe care halatele albe mi-o dau cu ochii larg deschişi şi mirarea aferenta.

Câte calorii furnizează organismului această etapă a programului şi de unde puteţi cumpăra SUPER ANANAS, găsiţi AICI!










Pasul #2 DETOXASE®


A doua etapă a programului EVITAL este DETOXASE®, un supliment alimentar pe bază de extract de wasabi (plantă folosită încă din antichitate în fitoterapia japoneză), care detoxifică organismul în profunzime, având un efect extraordinar de curățare. Rizomii de wasabi conțîn substanțe care sunt foarte eficiente în detoxifierea ficatului și conțîn și cantități semnificative de antioxidanți și fitochimicale, substanțe care luptă împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Informaţii complete despre legătura dintre wasabi şi detoxifiere, AICI!

Durează 12 zile, 10 în care se consuma efectiv plicurile DETOXASE® şi 2 de pauză.



Aşadar, conținutul unui plic DETOXASE® se dizolvă în 500 ml de apă și se bea pe parcursul unei zile. Se consumă un plic pe zi, după cum urmează: cinci zile consecutiv de luni până vineri, sâmbătă și duminică pauză și încă cinci zile consecutiv de luni până vineri.




Bine de ştiut: produsul este fără adaos de zahăr, fără gluten, fără Organisme Modificate Genetic, fără alergeni.

Are un gust plăcut şi NU este iute, dacă v-aţi gândit că din cauza conţinutului de wasabi v-ar putea pişca limba şi lacrima ochii, precum celebrul condiment japonez.

Detalii despre DETOXASE® - preţ şi ingrediente, AICI!





Pasul #3 SUPER ORANGE®



După cele zece zile de detoxifiere cu wasabi urmează încă trei zile de fortifiere a sistemului imunitar cu SUPER ORANGE®, un supliment alimentar care păstrează în întregime gustul, savoarea și nutriențîi fructului din care provine. 

Fiecare plic susține sistemul imunitar prin conținutul de 1000 mg Vitamina C obținută din 12 portocale şi este îmbogățit cu TR3chinacea® (extras din 3 soiuri de echinaceea: Angustifolia, Pallida și Purpurea) și zinc.



Folosită inițial ca întăritor pentru tratarea răcelilor, Vitamina C este din ce în ce mai folosită în îmbunatațirea circulației sangvine, a reducerii riscului de cancer, în menținerea sănătățîi cardiovasculare și a reducerii riscului de ateroscleroză. Mai multe beneficii ale vitaminei C în sănătate, găsiţi AICI!

Astfel, se consumă câte un plic dizolvat într-un pahar cu apă (200 ml) după fiecare masă, de trei ori pe zi, timp de 3 zile.



De reţinut: produsul este fără adaos de zahăr, fără gluten, fără Organisme Modificate Genetic, fără alergeni, ceea ce îl recomandă inclusiv persoanelor care au diabet zaharat.

Mai multe informaţii legate inclusiv de preţ şi farmaciile de unde poate fi cumpărat SUPER ORANGE găsiţi AICI!




Pasul #4 SUPER FRULLATO®


Dacă mă întrebaţi, n-aş putea numi care dintre aceste superalimente mi-a plăcut mai mult. Toate sunt delicioase, însă înclin un picuţ spre SUPER FRULLATO® pentru că mi-a dat impresia de smoothie cu fructe. Foarte delicios, răcoritor dacă îl preparaţi cu lapte rece (1 plic la 200 ml de lapte).

Poate înlocui cu succes desertul, având în vedere că se consumă după masa – 1 plic de trei ori pe zi, după mesele principale, aşadar!

Îl puteţi prepara cu orice fel de lapte doriţi: animal, de soia, de migdale, etc.



SUPER FRULLATO® este un supliment alimentar care păstrează în întregime nutrienții, gustul și savoarea celor 10 categorii de fructe, din care provine: căpșuni, sfeclă, kiwi, măr, pară, portocală, mango, banană, rodie, mure, coacăze.

Este energizant, antioxidant, şi prin aportul echilibrat de vitamine şi minerale este ideal pentru o piele frumoasă şi un păr sănătos. Conţine fibre prebiotice, esenţiale pentru sănătatea intestinala, aşa că aşteptaţi-vă să aveţi o digestie mai bună şi să scăpaţi de balonări!

Atenţie: fără adaos de zahăr, fără gluten, fără Organisme Modificate Genetic, fără alergeni și fără adaos de vitamina K și iod. Nu conține lactoză.

Detalii AICI!




CONCLUZII


SUPER BODY RESET 3• 10• 3• 3 nu este un program de slăbire, nu se adresează strict subţierii taliei şi nici topirii kilogramelor, în plin sezon al „bikini body”. 

Însă, datorită ameliorării retenţiei de apă, a detoxifierii, a aportului crescut de vitamine şi minerale prin care corpul nostru trece în cele 21 de zile ale programului, aşteptaţi-vă să se întâmple minuni şi din acest punct de vedere! Mai cu seamă dacă aveţi grijă şi la dietă şi încercaţi pe cât posibil să eliminaţi şniţelele cu cartofi prăjiţi, hamburgerii, aripioarele picante sau mititetii nelipsiţi din week-end-urile la iarnă verde.
Urmăm un program de detoxifiere şi de curăţare al organismului, totuşi! Cred că ne putem abţine să-i oferim în exces corpului fix acele alimente de al căror efect ne dorim să scăpăm, nu?

Aşadar, urmând corect programul SUPER BODY RESET 3• 10• 3• 3 şi având grijă la alimentaţie, dar şi la hidratare (fără sucuri şi bere cu fructe, ci cu apă şi ceaiuri din plante!), se pot pierde chiar şi 3 kilograme la finalul aventurii EVITAL!

Mie mi s-a întâmplat!



Am adăugat la cele de mai sus mers pe jos, un pic de yoga şi exerciţii de pilates, la mine pe covor, în timp ce urmăream serialele preferate şi am reuşit! Nu e greu absolut deloc, trebuie doar un pic de voinţă şi să-ți pese mai mult de propria sănătate.

Sau, dacă va motivează mai mult aşa, atunci vă spun că pielea este mai luminoasă, dorm mai bine, părul nu mai cade, mi s-au ameliorat durerile de cap fără un pumn de medicamente, am mai multă energie, mă simt vesela şi optimistă! 


Ah, şi nici nu mai am nevoie de o tonă de fond de ten pentru a-mi acoperi acneea şi nici de blush pentru a-mi îmbujora pomeţii!

Ma simt bine in interior si asta se vede la exterior, fara ca aceasta replica sa fie consiferata un cliseu sau desprinsa dintr-o reclama exagerata! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search