marți, 20 septembrie 2016

Testeaza gratuit crema Clinique Moisture Surge Thirst Relief!

In perioada 22-25 septembrie, echipa Clinique te asteapta sa testezi cremele Moisture Surge in magazinul Sephora din Bucuresti Mall Vitan, in intervalul orar 10:00-22:00. Vei fi rasfatata cu o multime de surprize: de la mostre gratuite la consultatii gratuite ale tenului*, sesiuni de machiaj si fotografii personalizate. In plus, in aceasta perioada primesti un voucher cadou in valoare de 50 de lei la achizitionarea de produse Clinique de minim 199 de lei.


Pielea delicata si uscata are nevoie de o hidratare mai intensa decat celelalte tipuri de piele. Fie ca este vorba despre tenul in mod natural uscat, fie ca uscarea este provocata de factorii externi, nevoia de hidratare si protectie, ce ajuta la mentinerea sanatatii epidermei si la blocarea elementelor agresive ale mediului, a fost recunoscuta de Clinique inca din 1988 cand, prin franciza inovatoare Clinique Moisture Surge, s-a dedicat intelegerii acestei probleme a pielii si dezvoltarii celor mai competente solutii pentru rezolvarea ei.

Asa s-a nascut Clinique Moisture Surge Thirst Relief, crema hidratanta, care nu numai ca intelege pielea, ci si conditiile la care aceasta asta supusa. Fie ca este vorba de vreme rece sau calda, atmosfera uscata sau umeda, in interior sau afara, tehnologia Moisture Surge Extended Thirst Relief permite pielii sa se adapteze la aceste schimbari diferite de mediu. Pielea experimenteaza un nou nivel de hidratare, de la prima aplicare, care continua pe tot parcursul zilei sau noptii, in functie de timpul cand este utilizata.

Moisture Surge Extended Thirst Relief este un gel usor, ce imbunatateste dramatic capacitatea naturala a pielii de retentie a umezelii si abordeaza cauzele si efectele deshidratarii, penetreaza mai adanc pilea, cu o eliberare mai rapida si prelungita a hidratarii. Pielea se simte odihnita, neteda si supla, iar liniile fine uscate sunt minimalizate.

Crema Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief este testata dermatologic si alergenic, e 100% inodora si nu contine ulei.

Disponibila in magazinele Sephora si online pe www.sephora.ro

Pret recomandat doar in luna septembrie (in magazinele Sephora):

  • 89 lei - 30ml 
  • 149 lei - 50ml

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search