joi, 13 octombrie 2016

Despre tratamentul de curatare faciala Nomasvello Pro Skin + LED




Recunosc: daca as avea timp (si m-ar chema Paris Hilton) as calca pragul tuturor saloanelor de infrumusetare din oras! De fiecare data cand descopar o terapie noua, simt ca imi trebuie si mie. Practic, as putea fi lejer clientul fidel al tuturor terapiilor existente si al celor inca neinventate. :)) Curatarea faciala, cea in profunzime daca mi-ar permite tenul meu ultrasensibil, este dintotdeauna in capul listei preferintelor mele. Din pacate, am avut experiente nu tocmai fericite din acest punct de vedere, extractiile manuale ale punctelor negre avand ca urmari inrosirea pielii, lezarea ei, agravarea problemelor si uneori chiar vanatai, pe langa durere. Astfel, in cautarile mele, am aflat ca exista un tratament nedureros si fara efecte adverse pentru eliminarea punctelor negre si inchiderea porilor, Pro Skin, asa ca am calcat pragul Nomasvello plina de sperante.



Pentru inceput, as vrea sa va arat ce spune Nomasvello despre tratamentul Pro Skin


Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.
Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.
O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:
  • Piele hidratată, netedă și moale;
  • Porii se închid;
  • Punctele negre dispar;
  • Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Si acum, parerea mea:
Sincer va spun, nu stiam nimic despre Pro Skin, cand am acceptat invitatia Nomasvello. Stiu, rusinos, ar fi trebuit sa fiu toba de informatii. Ei bine, nu eram. Am mai vazut pe ici, pe colo, mentionat Pro Skin, insa nu am gasit niciodata timp sa aflu detalii. Deci, am acceptat sa testez aceasta terapie cu maxima incredere in Nomasvello - dupa ce acum cativa ani am facut cateva sedinte de rejuvenare faciala cu IPL si am fost fascinata de rezultate!
Desi foarte bine ingrijit si rasfatat, cu unele dintre cele mai bune cosmetice existente pe planeta, tenul meu este departe de a fi perfect. Nu m-am dat batuta in fata problemelor lui, insa accept ideea ca mostenirea genetica isi spune cuvantul. Are un inceput de cuperoza in zona nasului (multumesc, tata!), puncte negre, pori dilatati, usoare riduri de expresie (am 34 de ani, asta e!), iar din cand in cand in zona barbiei ma pricopsesc si cu ceva cosuri. Am observat ca apar atunci cand mananc carne de porc si foarte multe dulciuri. Tot incerc sa le elimin din alimentatie, dar uneori cedez tentatiilor culinare cu pricina!
Asadar, am mers la Nomasvello plina de speranta ca tenul meu va arata asa cum trebuie pentru sedinta foto PANDORA pe care o aveam programata peste doua zile.  De altfel, acesta este primul lucru pe care l-am intrebat cand am pasit in salonul in Piata Unirii: "voi avea urme pe fata?". Mi s-a raspuns cu un "NU!" hotarat, care mi-a dat incredere sa merg mai departe.
Tratamentul Pro Skin presupune "mangaierea" tenului cu ajutorul unei spatule prin care, initial, trec ultrasunete pentru destuparea porilor, extragerea din profunzimea tenului a "materiei prime" a punctelor negre si a impuritatilor de orice fel care incarca inestetic pielea si, in timp, genereaza imbatranirea prematura, aspectul tern, lipsa de luminozitate, asprimea pielii.
In zonele foarte incarcate, nasul si barbia in cazul meu, acolo unde sunt foarte multe puncte negre si greu sau chiar imposibil de extras manual, s-ar putea sa simtiti usoare piscaturi atunci cand spatula atinge pielea. Eu, cel putin, am simtit, insa nu la modul sa plangi de durere, ci suportabil, mai ales cand stii ca pielea va fi mai curata dupa aceea si ca punctele negre pe care te chinui de muuult timp sa le scoti nu vor mai fi acolo.
Primele 15 din totalul de 20 de minute ale Pro Skin sunt destinate curatatii cu ultrasunete. In ultimele 5, energia care trece prin spatula respectiva va fi galvanica si are rolul de a stimula celulele lenese sa produca si mai mult elastina si colagen, dar are si rol antiseptic si antibacterian. 
In timpul curatarii cu acea spatula pe care eu am perceput-o ca o "racaire" a pielii, insa delicata, nu va ganditi la ceva exagerat, nu se folosesc produse cosmetice de nici un fel.  Specialistul Nomasvello trece cu o discheta de bumbac imbibata in ser fiziologic pe suprafata pielii, in urma spatulei, pentru a sterge impuritatile extrase.
Tratamentul NU are contraindicatii si se poate efectua pe toate tipurile de ten, in funcție de tipul de ten și problemele specifice, fiind disponibile 4 tipuri de tratamente după curățarea efectivă:
  • pentru piele deshidratată, ridată sau lipsită de elasticitate, curățare nutritivă. Acest tip de tratament presupune utilizarea Roll-on-ului Dermactif şi a Fluidului Facial Revitalizant Nomasvello, care penetrează în profunzime pielea datorită energiei galvanice și a ultrasunetelor.
  • pentru piele obosită, agresată de tratamente și care se luptă cu factorii de mediu, curățare regenerantă. Se folosește mască cu aloe vera (cea de care am beneficiat și eu) penru îmbunătățirea oxigenării pielii, dar și curățarea celulelor moarte și a impurtităților acumulate. Orice tip de piele poate urma acest tratament.
  • pentru piele îmbătrânită prematur se recomandă curățarea activ facială, pentru înlăturarea efectelor radicalilor liberi. În general vorbim de un ten matur, dar și de un ten deja ridat, deshidratat și lipsit de luminozitate.
  • pentru ten matur, curățare și rejuvenare facială. La 24 de ore de la curățare se efectuează tratamentul de rejuvenare facială cu IPL. În acest caz vorbim de un ten ce are mai multe probleme specifice: pete, riduri profunde și de expresie, lipsă de tonus și de elasticitate, hiperpigmentare sau chiar acnee.

Concluzii:
Pielea s-a inrosit foarte putin la finalul curatarii, dar eu oricum am un ten extrem de sensibil si pretentios,  insa in mai putin de o ora isi revenise complet. Nu raman leziuni, piscaturi, nimic. Ideal ar fi sa nu va machiati in ziua aceea, insa eu am aplicat putin fond de ten la vreo patru ore dupa si a fost ok.

Tratamentul facial LED

Nomasvello spune ca:
Tratamentul facial LED +Esthetic te ajută să obții rapid si fara durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermei
Tratamentul facial LED+Esthetic actioneaza prin fototerapie (photocare). Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.  
Principiul Photocare ajuta la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale si a pigmentarii excesive, precum si la diminuarea ridurilor si a rosetii pielii, pentru un ten tonifiat, sanatos si fara imperfectiuni. 
Mie mi-a placut foarte mult! (apropo, asta de mai sus sunt eu :))
Nu sufar de claustrofobie, asa ca nu m-a deranjat sub nici o forma faptul ca tratamentul presupune coborarea la nivelul fetei a unei masti metalice cu luminite, asa cum vedeti in poza de mai sus. Nu am simtit nimic. Nici rece, nici cald, nici piscaturi, nici nimic placut sau neplacut. Stiam ca-mi face bine, asa ca am stat cuminte sa expire perioada destinata lui, de 20 minute daca imi amintesc bine.
Ah, sa nu uit! Inaintea coborarii acelei masti, practic inainte de inceperea tratamentului LED, pe piele se aplica un gel pe baza de colagen. 
Ideal este sa bifezi LED imediat dupa Pro Skin, insa pentru ca eu am intarziat si dupa mine urmau alte programari, am lasat LED pentru a doua zi. Ei bine, pielea arata atat de misto dupa, incat n-am mai simtit nevoia sa aplic fond de ten. M-am plimbat jumatate de zi prin oras, cu treaba, si nu-mi venea sa cred ca fac asta fara machiaj. Intru in panica de regula, atunci cand ies "descoperita" in lume. In sambata aceea, nu a fost cazul!
Iar a doua zi dimineata am facut pozele pentru Pandora, fara nici un stres!
Deci, DA, mergeti la Nomasvello si incercati Pro Skin + LED. Garantez ca veti fi suprinse foarte placut!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search