duminică, 9 octombrie 2016

PANDORA #TheLookOfYou. The look of me

Nu sunt topmodel. Poate ca nici tu, cea care citesti acum aceste randuri nu esti. Nu pozez pentru reviste si nici nu pasesc pe podiumuri sub ploaie de blituri. Am pozat, insa, pentru PANDORA. Ce onoare, my God! Poate pentru ca PANDORA nu este despre topmodele. Este despre tine, despre mine, despre noi toate, topmpodele sau nu. Este despre momente frumoase, povesti, emotii, ganduri si amintiri. Fiecare bijuterie PANDORA este o emotie in sine si mai putin o figurina frumos sculptata in argint sau aur, este o amintire si mai putin o pereche de cercei, este o poveste si nu doar o bratara sau un inel sau un lantisor. Iar sutele de povesti ale voastre, scrise cu emotie pentru concursul desfasurat pe pagina de Facebook Pandora Romania confirma acest lucru!




Am fost mai mult decat onorata de propunerea PANDORA de a participa la campania #TheLookOfYou ("look-ul care te reprezinta"), insa dupa ce am depasit incantarea momentului, marturisesc ca m-am speriat si am inceput sa fabric un milion de ganduri. Daca nu voi sti sa pozez asa cum vad in reviste... Daca lumina nu va fi buna... Daca va ploua... Daca o sa-mi apara un cos in varful nasului fix in ziua cea mare... Daca nu voi sti sa pun bijuteriile cele superbe in lumina pe care o merita... Si tot asa! 

  

Si apoi am realizat ca PANDORA este despre a fi tu insati, de a-ti asuma ceea ce esti, de a-ti purta cu naturalete imaginea care te reprezinta, de a fi sincer fata de tine, de a transmite emotie si mai putin perfectiune. PANDORA este despre orice tip de femeie, inalta sau scunda, trasa prin inel sau cu forme voluptoase, blonda sau bruneta, care conduce o lumuzina sau calatoreste cu tramvaiul. Este despre femeie in esenta ei si mai putin despre ambalajul pe care il afiseaza si care este apreciat in mod subiectiv de ochii celorlalti.


Pandora chiar acest lucru sarbatoreste prin campania "The Look Of You" - stilul unic al fiecarei femei si transmite un mesaj puternic pentru noi toate: fii tu insati, fa ceea ce simti, adopta stilul care te reprezinta, poarta hainele in care te simti bine, poarta-ti parul exact asa cum iti place, impodobeste-ti gatul si urechile si mainile cu bijuteriile preferate, adopta stilul potrivit personalitatii tale, fara sa ai nevoie de aprobarile celor care nu traiesc in pielea ta!
Si atunci am decis sa fiu eu, fix cea pe care o vedeti in multele fotografii de mai jos.

Am decis sa am curaj, sa imbratisez aceasta experienta, sa ma bucur de ziua frumoasa petrecuta la Predeal, sa zambesc camerei foto tinuta in mana de prietena mea cea toleranta cu mofturile mele, Alina si sa incerc sa va arat o parte din mine. Si cateva dintre bijuteriile colectiei de toamna PANDORA, pe care o puteti admira integral AICI.


„Universul bijuteriilor PANDORA este mai adaptabil ca niciodată, oferind o varietate de metale preţioase, pietre minunate şi modele inovatoare, finisate manual, care se păstrează în prim-plan în tendinţele de sezon. Campania şi clipul «The Look Of You» sărbătoresc versatilitatea celei mai recente colecţii PANDORA, alături de diversitatea femeilor, încurajându-le să-şi accepte individualitatea atât în interior, cât şi în exterior”, explică Stephen Fairchild, Senior Vice President şi Chief Creative Officer la PANDORA. 


Am ales stilul boem. De fapt, el m-a ales pe mine. N-as putea sa spun exact cum se descrie acest stil.
Poate ca "boem" este cel care, intr-o zi de luni, urca in primul tren si pleaca la Sinaia sa bea o cafea pe terasa de la Castelul Peles, fara a analiza prea mult consecintele. 
Poate ca "boem" este cel care vede intotdeauna partea plina a paharului, frumusetea cerului innorat, iar atunci cand este surprins de o ploaie rece de munte se opreste sa pozeze picaturile de apa care mangaiau atat de frumos petalele florilor.  
Boema poate fi cea care isi considera fiecare bijuterie drept o avere in sine, desi material vorbind, nu este tocmai asa! Si asta pentru ca fiecare talisman pe care il poarta nu ar putea fi cumparat cu toti banii din lume, din moment ce a fost daruit de bunica sau de mama sau de prietena cea mai buna. Fiecare trifoi sau inima sau catel sau talisman batut in pietricele leaga prezentul de momente speciale, iar atunci cand sunt privite, la incheietura mainii, au puterea de a teleporta boema, cu tot cu emotiile aferente, exact in trecutul cel frumos.

Oricum ai fi, boema sau nu, fii intotdeauna tu insati!

Accepta-ti cu sinceritate personalitatea, pune-ti in lumina calitatile, adopta stilul care iti reprezinta cel mai bine stilul personal, nu te ascunde dupa temeri, zambeste si fii sigura ca maine va fi o zi (si) mai buna!





































Clipul campaniei PANDORA #TheLookOfYou


În colaborare cu stilişti renumiţi pe plan internaţional – Caroline Issa, Micaela Erlanger şi Rebecca Corbin-Murray – precum şi cu bloggeri de stil locali şi femei din întreaga lume, PANDORA explorează modul în care look-urile acestui sezon pot fi transformate în „The Look of You”, cu noua sa Colecţie de Toamnă 2016.

Într-un film experimental în stil documentar, celebrilor stilişti globali le este prezentată o femeie, Ella, care începe să le împărtăşească nişte detalii personale despre ea. Pornind de la aceste informaţii, stiliştii trebuie să-i interpreteze personalitatea printr-un look plin de stil, influenţat de cele mai importante trenduri ale sezonului şi accentuat de bijuteriile din Colecţia de Toamnă 2016 de la PANDORA.

Caroline Issa spune: „Ce este minunat când vine vorba despre stil e că oferă oportunitatea de a-ţi exprima personalitatea unică în faţa lumii. Bijuteriile reprezintă o exprimare extraordinară a stilului, întrucât le poţi combina şi potrivi în funcţie de tine, creând ceva care te face să te simţi cel mai încrezătoare în sine – stilul unic e strâns legat de a te simţi plină de încredere.”

Stiliştii dezvăluie apoi look-urile, fiecare reflectând unul dintre trendurile-cheie ale sezonului, pentru a fi complementar cu personalitatea femeii – Farmec Gotic, Stil Metalic, Flori Feminine – fiecare demonstrând versatilitatea pieselor PANDORA în articularea minunată a individualităţii unei femei. La final, femeia prezintă un look creat chiar de ea, care exprimă profunzimea personalităţii sale, încorporând în acelaşi timp elemente ale trendurilor de sezon.
 



Ioana Rodica Trandafir spunea...

Bijuterii superbe si accesibile de care suntem îndrăgostite ..Ai un articol frumos , mi-a placut sa-l citesc .

Claudia spunea...

Sunt foarte frumoase bijuteriile Pandora :) Bluzita ta este adorabila !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search