joi, 10 noiembrie 2016

"Cafeaua mea s-a indragostit de laptele Maresi!"

 Ati fost vreodata interesati sa aflati ce este, de fapt, laptele condensat si cum se obtine? Ei bine, va spun ca pentru producerea unei sticle Maresi lapte condensat de 250g este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspăt și natural din Alpii austrieci. În timpul procesului de producţie, apa se extrage din lapte, iar încălzirea îl face durabil. Laptele condensat Maresi pe care eu il prefer de multi ani este un produs 100% natural, fără conservanţi şi adaos de zahăr, fiind disponibil în trei variante: Original (7,5 % grăsime per 100 ml), Light (4% grăsime per 100 ml, lapte semi-degresat) şi Bio (7,5 % grăsime per 100 ml, lapte integral bio din agricultură ecologică).


Cand m-a sfatuit o prietena, acum multi ani, sa aleg laptele condensat la sticla si mi-a dat ca optiune principala Maresi, in locul celui obisnuit la capacele de unica folosinta, motivand ca "este muuuuult mai bun", primul gand a fost: "pe bune? e un lapte. laptele e lapte. cum adica este mult mai bun? un deget de lapte in cana de cafea face diferenta?". Evident ca informatia mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta, fara sa asimilez ceva. Intamplarea a facut sa ma nimeresc cu ea intr-o zi la cumparaturi si practic m-a obligat sa cumpar o sticla de Maresi. Si bine mi-a facut, aveam sa descopar in dimineata urmatoare. Da, un lapte bun face diferenta intre o cafea "wow" si o cafea "sa fie". Maresi acesta cu pricina o face mai .... catifelata, mai gustoasa, mai cremoasa. Pot spune ca lui i se datoreaza pasiunea mea pentru cafeaua cu lapte.Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data producţiei şi atât timp cât sticla este închisă ermetic din fabricaţie, nu este nevoie să fie refrigerat, însă după deschiderea sticlei se păstrează în frigider şi se consuma în termen de o săptămână.

Laptele condensat Maresi poate fi achiziţionat din: Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi şi Selgros, la preţul recomandat de 5,8 lei/sticlă – variantele Original & Light şi la preţul recomandat de 6,5 lei/sticla – varianta Bio.

Laptele Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria. Laptele condensat este foarte apreciat în toate colţurile lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA), fiind chiar un produs indispensabil în unele țări.

,,O cafea obișnuită este servită pentru efectul său revigorant, însă în combinație cu laptele condensat Maresi se poate transforma într-un răsfăț pentru simțuri, pentru că oferă cafelei o textură cremoasă, cu un gust net superior. Textura se datorează nivelului ridicat de proteine, iar grăsimea din lapte are însușirea de a absorbi substanțele volatile din mediu de prelucrare sau depozitare. La fel cum alegerea cafelei diferă în funcție de anumite trăsături ale aromei, astfel ar trebui să fie ales și laptele, pentru ca acesta să formeze împreună o armonie perfectă.” a declarat Sonia Secui, Brand Manager Maresi Foodbroker.


Pentru că obiceiul de consum de cafea este o modalitate de relaționare și apropiere cu persoanele dragi, Maresi a lansat campania națională cu premii ,,Cafeaua mea s-a îndrăgostit de laptele Maresi!”, prin care încurajează consumatorii să își transforme acest obicei într-o experiență specială.Pentru orice sortiment de lapte Maresi achiziționat (Original, Light sau Bio), înscris cu numărul bonului fiscal pe site-ul www.laptemaresi.ro, participanții au șansa de a câștiga una din cele 50 de căni personalizate sau una din cele 3 cafetiere de espresso Delonghi Icona Vintage ECOV311. 
Promoția se desfășoară în perioada 01.11.2016 - 30.11.2016, iar extragerea va avea loc pe data de 06.12.2016. 
 Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe: www.laptemaresi.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search