miercuri, 2 noiembrie 2016

Cateva dintre suprizele SEPHORA pentru iarna 2016




Recent - da, in octombrie!- a avut loc Sephora Wonder Christmas 2016 - petrecerea de Craciun in care Sephora prezinta noutatile pentru iarna. Ce sa va spun... Curat Paradis! Cosmetice, farduri, parfumuri, sclipici, muzica, fete si feţe frumoase, tot ce are nevoie o femeie pentru a uita de griji, probleme si insomnii. Chiar am dormit mai bine in noaptea de dupa, serios, si nu a fost vreun efect placebo! Acum, n-as mai sti sa va trec in detaliu tot ce am vazut acolo, insa va arat cateva poze si va promit ca in perioada care urmeaza voi face review-uri frumoase produselor pe care le-am primit spre testare. Apropo, dupa 15 noiembrie veti gasi in parfumeriile Sephora aceste noutati!


BENEFIT continua seria produselor sale nu doar excelente calitativ, dar si extrem de frumos ambalate. Pentru iarna a pregatit niste papusele de genul celei de mai sus, in care se regasesc toate fardurile de care are nevoie o fata in prag de Sarbatori. Asadar, un astfel de cadou ar fi mai mult decat bine primit de orice doamna si domnisoara! 

Nu stiu daca ati testat vreun produs pentru par Bumble and bumble, asa ca va spun sincer: sunt minunate! De la serumuri, uleiuri hidratante, creme pentru coafare, produse care protejeaza parul in procesul de coafare si pana la sprayuri pentru finsare, gasiti de toate! Brand exclusiv SEPHORA.





Coltul URBAN DECAY era si el de vis. Palete, rujuri - cele 100 de rujuri mult-asteptate!, fondul de ten All Nighter care este o Minune cu "M" mare... La fel si zona GlamGlow. Nu stiu ce-or pune in produsele astea, dar sunt divine. Masca cea in ambalaj negru pe care o vedeti aici, sus, este Dumnezeul mastilor faciale. Nu exagerez cu nimic, sincer! La fel si cea verde. Acum si-au imbogatit colectia cu un exfoliant pentru buze pe care l-am si testat acolo si cu o crema speciala de dupa. Sen-za-ti-o-na-le!!!



M-a bucurat mult sa vad invisi bobble-ul in nuanta nude. Bej, ma rog. Transparent, usor sidefat, cumva. Lucea foarte frumos in soarele tenerifez experimentat recent. Altfel, stiti si voi: sunt chestii misto de tot de prins parul, care nu rup firele, dintr-un silicon moale, extrem de practice. Stiu ca au aparut diverse imitatii, dar nu sunt ca invisi bobble-ul original. Nici vorba!













LA MER si-a adus suita de make-up. Nu stiu, nu cunosc, n-am folosit. Sunt sigura, insa, ca produsele sunt wow. 




Multe iubiti deja Tangle Teezer-ul de ceva timp. Eu abia acum l-am trecut prin plete. L-am avut si in vacanta de saptamana trecuta. Una dintre fetele cu care am locuit in Tenerife a avut o reactie de parca il vazuse pe Ben Affleck la mall cand a vazut peria: "Waaaaaaaaa, Tangle Teezer! De cand vreau sa incerc si eu!". Si a incercat peria mea, evident, tot sejurul. Nu-i bai!








Tony Moly cu ale lui cosmetice in diverse forme haioase a pregatit si pentru Sarbatorile de Iarna pachete foarte dragute. Nici nu stiu foarte bine cui ati face o surpriza placuta de Craciun - mamei sau copilului-fetita- daca ati aseza sub brad pachetele cu pricina. Sunt simpatice foc, recunosc!















Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search