sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Si iarna e ca vara!


Prin vara, v-am aratat pe Facebook si Instagram multe fotografii de la evenimentul Avene petrecut in ceainaria Infinitea din Cotroceni si atat de convinsa eram ca v-am si povestit pe blog despre produsul-vedeta al acelei dimineti, ca am pus pozele la naftalina si acolo au ramas. Mi-am amintit recent de ele, inainte sa plec in Tenerife, atunci cand cautam prin sertare produsele cu protectie solara pe care sa le pun in bagaje. Iar crema Hydrance Optimale Teintee, lansata in vara, a fost una dintre ele. Ma gandeam ca este prea tarziu sa va spuna cum despre ea, dar participand zilele trecute la o intalnire cu un medic dermatolog, care sustinea ca si toamna/iarna trebuie sa ne protejam pielea impotriva radiatiilor, am zis sa va reamintesc si lucrul acesta!






Asadar, daca si iarna cauți un produs all-in-one eficient, care să hidrateze, să protejeze împotriva razelor UV, să uniformizeze culoarea pielii și să îi redea strălucirea sănătoasă, iti recomand Hydrance Optimale Teintee, o crema cu acțiune triplă:
 
1. Asigură o hidratare de lungă durată datorită conținutului său bogat de Apă Termală Avene și a agenților săi de hidratare.

2. Protejează în mod eficient împotriva efectelor nocive ale soarelui, datorită sistemului său de fotoprotecție SPF30.

3. Îmbunătățește și luminează în mod natural aspectul pielii datorită amestecului subtil de pigmenți minerali și de luminozitate cu texturi perlate.

Hydrance Optimale este o gamă de produse cu putere de hidratare intensă și de durată. 



Compusă din două texturi, gama oferă soluții adaptate la fiecare tip de piele:
  • Bogată - pentru piele uscată sau foarte uscată, catifelată la atingere pentru un confort maxim;
  • Lejeră - pentru ten normal sau mixt, îmbogățită cu o pulbere de matifiantă pentru un finisaj perfect.

Hydrance Optimale Teintee de la Avene poate fi găsit în farmacii la prețul recomandat de 65 lei.


Puteti finaliza machiajul cu pudrele mozaic din gama Avene Couvrance despre care v-am povestit AICI!









Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search