luni, 21 noiembrie 2016

Unde (mai) merg romanii in vacanta


Nici bine nu m-am intors din Tenerife ca deja visez o alta vacanta. De altfel, visez la meseria de turist de cand ma stiu. Daca s-ar putea (dar nu se poate!), as trece pe acasa doar sa-mi schimb valizele, sa platesc intretinerea si abonamentul telefonului si eventual sa mananc o ciorba de burta, cand ma satur de creveti, paella si fish & chips. Grecia ramane in topul preferintelor mele pentru vacanta de vara, insa ma declar indragostita si de Spania, pe care o pastrez pentru toamnele/iernile noastre. Va povestesc in curand si despre experienta mea in Tenerife! Pana atunci, iata unde mai merg romanii in vacanta!


Christian Tour, cel mai mare turoperator român a vândut vacanţe pentru mai bine de 6.500 de turiști la Târgul de Turism al României, care s-a desfășurat între 17-20 noiembrie la Complexul Romexpo, de aproape 4 ori mai mult decât la ediția din toamna anului 2015.

Întrucât perioada Târgului de Turism din această toamnă a coincis cu celebrul Black Friday, Christian Tour a desfăşurat simultan și o amplă campanie de reduceri online. Începând cu data de 17 noiembrie, turiştii au beneficiat de oferte speciale şi reduceri atât la standul din cadrul târgului, cât şi în mediul online, pe www.christiantour.ro.




„Vedetele” ofertelor Christian Tour au fost reducerile la pachetele de vară pentru anul 2017. Vestea bună este că Early Booking-ul continuă, iar turiștii își pot rezerva vacanțele pentru vara viitoare cu reduceri de peste 50% și cu un avans de doar 25 euro pe cameră, restul urmând a fi achitat cu până la 21 zile înainte de data călătoriei. 

În topul celor mai solicitate destinații din oferta Early Booking 2017 se află: Antalya, Insulele Creta, Corfu, sau Thassos, dar şi destinaţiile din Spania precum Tenerife,  Mallorca
Cum multe dintre pachetele vândute sunt destinate vacanțelor cu familia, Christian Tour va continua programul de dezvoltare al cluburilor de vacanţă SuriClub, cu animatori vorbitori de limbă română şi activităţi specifice acestora.

În afară de sejururile estivale, la ediția din această toamnă a Târgului de Turism au trezit un mare interes și circuitele culturale în Europa, care se vor desfășura în 2017
Cel mai mare succes au avut circuitele introduse în premieră anul acesta în portofoliul Christian Tour: Portugalia - Lisabona, Irlanda - Ţara Galilor sau Elveţia - Bavaria.

Seniorii s-au orientat în special către Toscana sau Ţara Bascilor, două dintre locurile care beneficiază de prețuri speciale, prin programul Senior Voyage. Surpriza cea mai frumoasă a fost numărul mare de seniori care au optat pentru vacanţele Senior Voyage în România, Maramureş, Transilvania, Banatul sau destinaţia Senior Voyage introdusă recent în cataloagele Christian Tour, Basarabia dintre Prut şi Nistru, fiind cele mai râvnite.



În ceea ce privește pachetele pentru sărbătorile de iarnă, Revelionul în Dubai și Emiratele Arabe Unite se află în topul preferințelor la această ediție, dar şi programele de croazieră combinate cu sejur în Singapore şi Bali.


„Așa cum anticipam, programul Early Booking 2017 a generat vânzări consistente la Târgul de Turism, datorită reducerilor mari și posibilității de a plăti o sumă foarte mică în avans (doar 25 euro). La mare căutare s-au aflat și vacanțele exotice și, spre surprinderea noastră, a fost rezervat un număr considerabil de pachete pentru Dubai, Republica Dominicană și Mexic, pentru prima parte a anului 2016”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.


Vizitatorii prezenți la standul Christian Tour au cheltuit, în medie, 450 euro de persoană, mai mult decât media generală anuală, pentru că și-au rezervat atât sejururile de Crăciun și Revelion, mai scumpe decât alte pachete din timpul anului, cât și pe cele de vară. Apetitul pentru vacanțele exotice a crescut anul acesta, contribuind la mărirea bugetului. 


 vola.ro%20

Tot în cadrul Târgului de Turism al României, Christian Tour a lansat prima cursă charter de avion către Insula Gran Canaria, fiind disponibile pachete care pornesc de la 489 de euro de persoană.

Sfârşitul anului vine cu oferte speciale la Vacanțe cu parfum de scorţişoară – pachete pentru pieţe de Crăciun în toată Europa și pentru perioada Crăciunului, dar și cu Winter Sun, vacanțe de iarnă în destinaţii exotice, calde.


***

În 2017, Christian Tour împlinește 20 de ani


Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care o clasează pe primul loc în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de aproape 20 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 31 de agenții proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rămânând în continuare cel mai mare turoperator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search