joi, 22 decembrie 2016

Cadouri NIVEA speciale de Craciun, pentru el si pentru ea


Daca pentru ea, NIVEA a pregatit cadouri speciale, care vin la pachet cu gentile superbe made by Mihaela Glavan, pentru el are trusa de scule, insa fara surubelnite si altele asemenea, ci cu gel de ras, after shave sau deodorant.


În 2016, NIVEA reinventează cadourile de Crăciun oferite celor dragi. Pentru că adevăratele sentimente se exprimă prin grija pe care o avem față de cei apropiați, în acest sezon NIVEA merge cu un pas mai departe și lansează colecția de cadouri semnată de designerul român, Mihaela Glăvan. În această ediție vei descoperi trei modele de genți, cu șase combinații de produse din portofoliul NIVEA, astfel încât vei putea alege ingrijirea care i se potrivește cel mai bine persoanei dragi.



Cele trei genți concepute de Mihaela Glăvan sunt adaptate nevoilor de zi cu zi ale femeilor, pentru ocazii, lookuri și momente diferite. Fiecare model se distinge prin design, proporții și modalitatea de închidere, elementele comune fiind liniile simple și elegante, accesoriul fiind un ciucure supradimensionat.

Geanta minimalistă are un design versatil, ce poate fi asortat atât ținutelor lejere, de zi sau weekend, cât și celor elegante. În acest model vei găsi un mix de produse NIVEA compus din deodorant roll-on, lapte de corp și gel de duș din două game diferite.

„Știi genul acela de accesoriu care se potrivește cu o mulțime de ținute? Exact la el m-am gândit când am creat această geantă minimalistă, dar cu ciucure supradimensionat. Este stylish și are o culoare memorabilă, ușor de purtat”, semnează Mihaela Glăvan.


Geanta stylish, care face orice femeie să iasă în evidență la orice oră din zi, indiferent de vestimentație, poate fi asortată cu o ținută casual sau elegantă. Este concepută astfel încât să încapă toate cosmeticile preferate, folosite pe parcursul unei zile. Acest model este disponibil pe piață cu balsam de buze, deodorant spray, lapte de corp, cremă all purpose și servețele demachiante.
„Când îți dorești un look stylish, dar care pare natural, de parcă n-ai fi făcut nici cel mai mic efort să arăți bine, alege această geantă! Designul ei e inspirat din modul în care se pliază pungile de hârtie, un detaliu foarte cool, care o transformă într-un accesoriu șic și versatil”, semnează Mihaela Glăvan.

Geanta potrivită pentru serile în oraș va întoarce toate privirile. Proporțiile atipice și capacul supradimensionat, ce înfășoară întregul plic, sunt detalii care îl recomandă atât pentru ținute de cocktail, cât și pentru cele de seară. Este suficient de mare încât, pe lângă telefon și chei, să poți lua cu tine parfumul preferat, rujul de buze și crema de mâini. Niciodată nu se știe când apare un moment romantic. În această geantă sunt incluse produse anti-aging din gama Q10 și CELLULAR.

„Te pregătești pentru o petrecere sau o după-amiază în oraș? Îți propun un accesoriu șic cu un element neașteptat: partea superioară este supradimensionată și înfășoară întregul plic, iar sistemul de închidere este ascuns cu un magnet. Este detaliul de care ai nevoie pentru a-ți completa orice ținută! ” semnează Mihaela Glăvan.


Colecția de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Body Care – preț recomandat 67,99 Ron

Colecția de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Face Care Q10 – preț recomandat 72, 89 Ron

Colecția de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Body Milk Blue – preț recomandat 42,99 Ron




Colecția NIVEA TOOLBOX conține produse de îngrijire adaptate nevoilor bărbătești. Deodorantul Spray Black & White oferă prospețime întreaga zi, în timp ce NIVEA MEN CREME asigură hidratarea necesară pe toată perioada sărbătorilor. Sursa de prospețime din timpul dușului e conferită de șamponul și gelul de duș Active Clear, iar gelul de ras îi va oferi pielii un aspect sănătos.  Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA TOOLBOX:70,99 RON

NIVEA MEN a pregătit instrumentele necesare pentru ca bărbații să se bucure de o îngrijire eficientă cu pachetul NIVEA MEN CARE ce conţine șamponul și gelul de duș – pentru rutina zilnică de îngrijire, crema NIVEA MEN CREME pentru o îngrijire sporită, cât mai masculină. De asemenea, prospeţimea îl va însoţi pe durata sărbătorilor cu deodorantul NIVEA MEN Protect & Care. Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA CARE: 46,90 RON 

Alege îngrijirea potrivită cu NIVEA MEN Sensitive, ce conține gelul pentru ras și balsamul după ras care îi vor proteja pielea împotriva iritațiilor și tendinței de uscare. De asemenea, el se va bucura de protecție eficientă cu deodorantul Invisible for Black&White. Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA SENSITIVE: 59,60 RON




Cristina Cocoreanu spunea...

Sunt innebunita dupa primul model, geanta minimalista. <3 Nu cred ca rezist tentatiei, e prea frumoasa. :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search