marți, 20 decembrie 2016

#CadouriPlineDeMagie de la Bottega Verde

Avand la baza peste 300 de ingrediente active naturale, produsele Bottega Verde ne ingrijesc pielea cu delicatete, pastrandu-i frumusetea si tineretea. Special pentru sarbatorile de iarna si exclusiv in Farmaciile Help Net, Bottega Verde ne surprinde cu seturi cadou speciale pentru intreaga familie.



Seturile cadou cu ulei de Argan, supranumit si “Aurul Marocului”, sunt ideale pentru sezonul rece, gratie proprietatilor regenerante si intens hranitoare ale acestui ingredient extrem de pretios. Imbogatit cu extracte florale de iasomie sau iris, lasa pe piele un parfum delicat si extrem de placut.

Nu rata nici aromele delicioase de ciocolata, mar si scortisoara sau miere care trezesc gustul dulce al copilariei si entuziasmul specific Craciunului.

Editia speciala de Craciun cu arome de iarna imbina parfumul de vasc si aroma condimentata a scortisoarei, creand o adevara simfonie a simturilor.

Daca iti doresti un cadou cu esente fine, iti recomandam unul dintre seturile cu magnolie, crin, gardenie sau vanilie neagra, arome incarcate de mister si senzualitate.

Si nu in ultimul rand, linia de cadouri masculine ne pune la dispozitie o paleta diversificata incepand cu parfumuri proaspete si tonice cu note marine, pana la arome lemnoase de ambra condimentate armonios cu extract de piper negru, scortisoara si mir.

bottegaverde.ro

Gasesti cadourile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro sa te bucuri de seturile de cadou speciale de la Bottega Verde!



CUVINTE RATACITE spunea...

Personal ce anume ai testat de la Bottega verde? Cantaresc, analizez, inca nu am plasat o comanda ferma.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search