luni, 19 decembrie 2016

Ce farduri si rujuri contine calendarul advent NYX Cosmetics Wanderlust 2016

Wanderlust Envie de Voyager este numele calendarului advent NYX Cosmetics 2016 si contine 24 de casete: 12 farduri de pleoape si 12 rujuri Soft Matte Lip Cream, in cele mai bine vandute nuante ale anului. Fiecare pereche ruj-fard corespunde unei anumite zone spre care sa zburam cu gandul in prag de iarna - Transylvania, Seoul, Copenhagen, Maroc, Monte Carlo sau Manila. Evident ca, incepand cu 1 decembrie si pana in ajun de Craciun, avem voie sa deschidem cate o casuta pentru a vedea ce produs NYX se ascunde in spatele ei. Ok, inteleg asta, dar cine poate rezista unei astfel de curiozitati? Eu clar, nu! 🙈


Eram intr-o cafenea Starbucks cu o prietena atunci cand am primit calendarul NYX, v-am si aratat un scurt filmulet pe Instagram si Facebook despre cum ranjeam cu gura pana la urechi, de parca abia il prinsesem pe Mos Craciun de-un picior. Ma uitam bezmetica la toate casutele, nu stiam pe care sa o deschid mai repede. Am respectat ordinea lor pana pe la casuta nr. 5. Dupa aia le-am deschis intr-un mod haotic si amuzant pentru colegii de cafea pe toate. Pana la ultima casuta. Am scos toate fardurile si rujurile pe masa. Unele cadeau pe jos, mi le mai ridica lumea. Ma uitam disperata sa fie toate, sa nu pierd nici unul. Ce sa mai, distractie si circ! 😄😄 

ma puteti revedea mai jos ⟱⟱⟱ 



M-am indurat sa-i dau si prietenei mele care mi-a filmat entuziasmul trei farduri si doua rujuri, fix nuantele care ii plac ei cel mai mult, respectiv Transylvania - un bej usor auriu; Praga - un lila foarte dragut si Seul - un nude bej culoarea pielii in materie de farduri si Stockholm si Milan, rujuri. Le si foloseste de atunci zi de zi, pe toate, si cred ca mi-a zis de cel putin sapte ori cat de incantata este! 

Apropo, trebuie sa stiti ca fardurile sunt magnetice. Pot fi scoase in ambalajul de hartie si puse intr-o paleta speciala pe care o gasiti in diverse magazine. 
Calendarul este disponibil in magazinele NYX Cosmetics din Bucuresti si Constanta si costa 206 lei! Un pret mai mult decat bun, avand in vedere ca primim 24 de produse. Rujurile au 4.7 ml, iar fardurile 1.8 gr!
Si acum iata cateva fotografii!







































andra kat spunea...

e genial calendarul asta <3

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search