vineri, 16 decembrie 2016

Despre crema mai-mult-decat-o-crema: #Guerlain super aqua


M-am uitat acum pe Instagram cand am pozat fotografia asta, ca sa stiu de cand folosesc crema Super Aqua de la Guerlain. Am aflat: 30 martie. Atunci am cumparat-o de pe canar.ro. Sigur ca nu exclusiv, dar de minim trei ori pe saptamana am bifat-o in rutina de ingrijire a pielii. Ma uit acum in borcanel si cred ca mai am pentru vreo doua hidratari. Ce sa spun... Wow. Pur si simplu wow. Nu ca-i Guerlain si tot ce-i Guerlain e top of the top, dar este chiar crema-mai-mult-decat-o-crema.




Sa ne intelegem: am multe spre foarte multe creme pentru fata. Am o mini parfumerie in casa. Unde vreau sa ajung cu asta? Pai, aici: nu ajung la fundul borcanului unei creme decat atunci cand ea este foarte buna! Cand bifeaza absolut toate cerintele tenului meu extrem de capricios: hidrateaza, fara sa ingrase pielea; nu-mi lasa luciu, asa incat trebuie sa aplic o tona de pudra peste fondul de ten matifiant; ma scapa de senzatia aia urata de "piele care strange"; imi face pielea catifelata, asa incat sa fie o placere sa-mi mangai tenul; miroase placut, de simt nevoia sa trag aer adanc in piept atunci cand o am pe fata, iar lumea din jur (adica un el) adoarme stand cu nasul lipit de obrazul meu; netezeste ridurile fine; hidrateaza buzele foarte bine...
As putea sa gasesc pana maine motivele pentru care aleg o crema pe care o pun pe fata!
Super Aqua-Creme este un gel hidratant absolut minunat de sub umbrela Guerlain si sta la loc de cinste in inima mea, nu doar pe noptiera, alaturi de preaiubitul Shalimar Parfum Initial. 

canar.ro

Gelul-cremă de zi din gama Super Aqua-Crème de la Guerlain hidratează tenul oferindu-i protecție pentru 24 de ore împotriva factorilor externi de îmbătrânire. Ridurile și liniile fine se netezesc, iar roșeața se reduce. Acest gel oferă o senzație foarte confortabilă de prospețime, datorita parfumului delicat, fresh, de floare aqua, ylang ylang și note de iasomie. 
La baza formulei acestei creme se afla Aquacomplex, un ingredient care purifica apa din celulele pielii pentru a readuce tenului aspectul tanar, a-i asigura o superhidratare, luptand astfel cu imbatranirea. Aquacomplex ajuta pielea sa reziste in fata agresiunii zilnice, iar tenul uscat are si mai mult de furca in lupta permanenta cu factorii care-i fac rau. Poluarea, umiditatea, aerul uscat, cel fierbinte, schimbarile de temperatura, trecerea de la cald la rece si mai ales de la foarte frigul de afara la foarte caldul din birou/casa, alimentatia, hidratarea insuficienta, machiajul zilnic, acestia sunt doar cativa dintre factorii care ne agreseaza pielea.
Crema aceasta in borcanelul albastru din sticla face minuni! Nu de pe o zi pe alta, evident, insa in cateva zile chiar puteti simti si vedea schimbarea! Iar asta o spune un om cu o piele foarte pretentioasa: grasa, dar deshidratata, sensibila, cu tendinta acneica si usor înroșibilă, care are alergie la soare si la carnea de porc si la lapte, cu cuperoza pe nas si aripile nasului, etc.
Asadar, daca sunteti in cautarea unei supercreme pentru fata, care sa hidrateze bine fara sa ingrase pielea, care sa fie o buna baza de machiaj (adica sa permita intinderea fondul de ten, fara sa produca fărâmițe - stiti voi ce zic! si sa si prelungeasca viata a ceea ce aplicam noi pe fata, gen fond de ten, pudra, anticearcan, iluminator, fard de obraz) incercati gelul hidratant Super Aqua-Creme de la Guerlain. Sigur, exista o gama intreaga - serum, crema, etc. Ideal si perfect ar fi sa urmati o rutina completa de ingrijire a pielii folosind toata gama,  dar macar gelul acesta de l-ati avea si pielea v-ar multumi!
Partea frumoasa este ca acum se afla si la un superpret pe Canar.ro - la doar 159 de lei, pret redus de la 369 lei.
O gasiti AICI!


CANAR.ro are multe multe multe oferte in perioada asta! Intrati in magazin cu un click pe bannerul de jos!

canar.ro

Gandaci de canalizare spunea...

Cred ca o sa-mi fac singura acest cadou de Craciun :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search