joi, 15 decembrie 2016

OxyGenera: rejuvenare faciala cu oxigen hiperbaric

Zilele trecute am ciocnic un pahar cu sampanie in cinstea inaugurarii inca unui centru de infrumusetare Chic Salon by Beauty One, pe strada Silvestru, la numarul 79. Cu aceasta ocazie am aflat despre rejuvenarea faciala cu oxigen hiperbaric si alte tratamente revolutionare menita sa ne mentina frumoase de la tinere pan' la batranete. Dupa ce testez aceasta terapie pe proprii mei pometi, revin cu impresii!



OxyGenera este noul concept unic in tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser ce imbunatatesc vizibil calitatea tenului. Beauty One lanseaza un concept ce detine 4 tehnologii revolutionare inglobate acum intr-un singur echipament ce ofera rezultate dovedite in reintinerirea faciala.

#1 OxygenHiperbaric

Cu ajutorul aparatului este produs oxigenul hiperbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Odata introduse in derm, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite. 

Sistemul OxyGeneo trateaza: ridurile si degradarea pielii cauzate de imbatranire, acneea, petele pigmentare, cearcanele, elasticitatea si conturul facial
 

#2 Phooton OxygenMask – InfraRed Soft Laser

Terapia ideala pentru infuzarea ingredientelor active, oxigenare si stimulare celulara la nivelul straturilor profunde ale pielii.

#3 Microdermoabraziunea cu particule de diamant

Realizeaza un peeling superficial sau profund, trateaza cicatricile postacneice, are efect antirid, lifting, luminozitate dramatica.


#4 Radiofrecventa Multipolara

Actioneaza la nivelul dermului, compacteaza fibrele de colagen si elastina avand un intens efect de lifting, antirid, redobandirea tonusului si a conturului facial
 


Tratamente ce se pot realiza: 

1. Tratament de lifting instant
2. Tratament antirid densifiant
3. Tratament activator de colagen prin oxigenare faciala
4. Tratament de lifting pentru ochi
5. Tratament de luminozitate instanta
6. Tratament actiacneic
7. Tratament hidratant

Beneficii si Rezultate:

  • Asigura luminozitate si stralucire tenului 
  • Reface tonusul si elasticitatea pielii cu pana la 70% 
  • Reface elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea tenului. 
  • Oxygen hyperbaric de puritate medicala 98% 
  • Sistem revolutionar, destinat ridurilor si nu numai care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search