joi, 15 decembrie 2016

Vedete, impresii si mannequin challenge la inaugurarea clinicii Dasdem


Vedetele, jurnalistii, partenerii si prietenii invitati vineri seara la deschiderea clinicii de infrumusetare Dasdem au oprit pentru o clipa timpul in loc. Provocati de Dorian Popa, prezentatorul evenimentului, invitatii au intrat in jocul “mannequin challenge” celebru deja in toata lumea, ca sa sublinieze ca atunci cand isi doresc, oamenii pot gasi instrumentele pentru a opri timpul si a ramane in postura in care se simt cel mai bine. 



“I-am provocat pe toti la deja celebrul in toata lumea mannequin challenge sau jocul de-a statuile, asa cum ii spuneam noi cand eram mici. Pe langa distractie, motivul pentru care am facut asta a fost sa subliniem ca prin ingrijire si tratamente revolutionare de cosmetica, asa cum sunt cele realizate la Dasdem, se poate opri timpul si putem ramane asa cum ne place cel mai mult: tineri, frumosi, supli, energici, multumiti de aspectul nostru. Ne-a iesit mai bine ca la Casa Alba, zic eu :)”, declara Dorian Popa, care a si testat in seara lansarii unul dintre tratamentele cu acid hialuronic pentru riduri fine.


Vedetele prezente la eveniment printre care Roxana Ciuhulescu, Giulia Jianu, Dima Trofim, Adina Buzatu, Ana Baniciu, Cristina Cioran, Liviu Teodorescu, Sorin Brotnei, Alexia Talavutis, Diana Bisinicu, Eugenia Serban, Denisa Nechifor, Nadir, Serban Copot, Kamara au aflat, pe langa altele, ca cele mai cautate si apreciate tratamente de intinerire si infrumusetare de la Hollywood se pot realiza de acum si in Romania cu ajutorul unor aparaturi si produse revolutionare si a unor experti si medici instruiti in domeniul dermato-cosmetic. 


In acorduri dulci de vioara, inconjurati de aranjamente florale elegante si de produse si aparaturi dermato-cosmetice dintre cele mai revolutionare, cei prezenti la evenimentul de inaugurare au putut asista si la cateva demonstratii live de efectuare a unora dintre tratamentele de la clinica Dasdem.



Fondata din pasiunea pentru frumusete, sanatate si ingrijire, Dasdem este un loc de rasfat pentru doamnele si domnii care vor sa apeleze la servicii de intinerire, hidratare, epilare definitiva, diminuare de celulita, rejuvenare faciala, slabire localizata sau alte tipuri de tratamente dermato-cosmetice revolutionare cu ajutorul carora sa-si mentina frumusetea si prospetimea.

Detalii despre serviciile si pachetele oferite de clinica Dasdem se gasesc pe site-ul oficial www.dasdemclinic.ro 
sau 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search