vineri, 17 februarie 2017

Ceainăria RENDEZ-VOUS


Inainte de toate, va rog sa nu derulati fotografiile daca sunteti la dieta sau la birou si pe o raza de doi kilometri nu exista o cofetarie. Sunt sigura ca vă va lăsa gura apa pentru ca am fost de multe ori in locul vostru. Daca va ajuta cu ceva, sa stiti ca nu am gustat din toate torturile pe care le-am pozat seara trecuta la Ceainaria Rendez-Vous de pe Calea Floreasca 102. Descoperisem o rulada cu branza si legume, saratelele si fursecurile cu nuca, asa ca le-am savurat din plin pana la punctul maxim al saturatiei. A trebuit sa ma multumesc doar cu laudele colegelor mele de degustare si, din privirile si aprecierile lor onomatopeice, in speta "Hmmmm", "Woooow", "Maaaaamă, cât este de bun!", am inteles ca tortul cu ciocolata, Pavlova, cheesecake-ul cu fructe de padure si restul minunatiilor sunt absolut fabuloase!
Asa cum era de asteptat, acum mi-e pofta si de cozonacul pe care aseara nu am mai putut sa-l degust, si de checuri, si de briose,  si de placinta cu branza dulce si stafide! Si ce ceaiul rosu de acolo! Da, au ceaiuri senzationale la Rendez-Vous, peste 250 de tipuri!
De altfel, Ceainaria Rendez-Vous este reprezentantul exclusiv in Romania al Casei de Ceai George Cannon Paris.
Cu siguranta ma voi intoarce la Rendez-Vous, mi-a ramas intiparit in nas mirosul cozonacilor, situatiune grava pentru o gurmanda ca mine! 

In week-end acolo ma gasiti daca vreti sa povestim la un ceai si-un fursec! 😍😍😍Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search