sâmbătă, 18 februarie 2017

Meniu nou la Coffeeshop Company Bucharest


Coffeeshop Company Bucharest este unul dintre locurile mele preferate din Bucuresti. N-as putea pune pe primul loc un motiv anume pentru ca imi plac prajiturile, pizza, burgerii, supele, cafeaua, limonada, spatiul, amabilitatea personalului, preturile, totul! Este cu adevarat un loc special, cu preparate mereu proaspete, perfect pentru micul dejun, pentru pranz, cina, intalnire romantica sau de business, you name it.

 

Meniul a fost imbunatatit, la inceputul lui februarie, cand au fost adaugate preparate savuroase, supe si burgeri, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a savura un pranz delicios in timp ce se bucura de cafeaua preferata, in fiecare zi de la 07:30 la 23:00.
 

Coffee Shop Company este o afacere austriaca de familie, parte a Grupului de Companii Scharf, fiind prezenta in 23 de tari din lume, cu peste 300 de cafenele.

Coffee Shop Company mizeaza pe o experienta perfecta si unica a cafelei, intr-o atmosfera confortabila si relaxata, o reinterpretare a traditionalei “Vienna coffee house” ce intalneste moderna “coffee to go”, atat de actuala in lumea noastra agitata. Este locul perfect in care poti nu doar sa savurezi cea mai buna cafea din Bucuresti, ci sa te bucuri deplin de viata, intr-o atmosfera ce aminteste de farmecul vienez. 


Compania foloseste exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, au fost selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice, sunt ideale pentru o prajire comuna, blanda, in cuptoare clasice, pentru a oferi o explozie de arome.

Prezenta pe piata locala de 1 an Coffee Shop Company serveste specialitatile de cafea espresso in pahare speciale de prima clasa, cani de portelan sofisticate sau pahare cu un design atractiv. Toate recipientele au proprietati de izolare deosebite astfel temperatura optima pentru consum este garantata.
Gasiti Coffeeshop Company Bucharest pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM sau pe strada Putul lui Zamfir Nr.2, Bucuresti.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search