duminică, 12 februarie 2017

Paleta The 24 karat NUDES by Maybelline

 
Oricat de mult mi-ar placea sa va induc intr-o eroare intentionata, NU sunt eu aceasta diva de mai sus! Mda, ce sa faci, dom'le, n-ai ce sa faci... Dar, un machiaj ca al ei tot pot sa am pentru ca paleta de mai jos, The 24 karat NUDES by Maybelline se afla si in proprietate personala! Special am ales fotografia cu machiajul cel misto si aparent imposibil de realizat de catre mine pentru a-mi servi drept model. Ar trebui sa astept o zi post scoala de make-up, insa n-as sti cand va veni aceasta din moment ce inca n-am inceput-o! Dar, atat de misto este paleta cea noua de la Maybelline, insat am promis pleoapelor mele ca le voi desena cat de bine voi putea, in zilele care urmeaza.


Culorile sunt fabuloase! Pentru mine, o adoratoare a nude-urilor, a maro-urilor, a auriului, a culorilor de pamant, paleta este perfecta! Imi place mult verdele kaki! Desi am ochii verzi si din zbor am prins eu informatia ca n-ar fi potrivita o astfel de nuanta ochilor verzi, mi-am propus sa-l combin cu auriul din dreapta sus! 😀
In alta ordine de idei, textura fardurilor este una cremoasa, matasoasa, foarte pigmentata si rezistenta! N-am observat sa se stranga in pliurile pleoapelor, chiar si fara primer aplicat! 
Pretul paletei The 24 karat NUDES se afla undeva in jurul sumei de 60 lei.








Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search