vineri, 3 martie 2017

beauty news L’Erbolario: gama Osmanthus


Cum ai descrie emotia pe care o simți atunci când privești cerul înstelat, cand simți îmbrățișarea persoanei iubite sau atunci cand miroși un parfum seducător? Pentru astfel de momente pline de fericire și răsfăț, L’Erbolario lansează gama Osmanthus, destinată femeilor rafinate, sofisticate, ce preferă produse deosebite, care să creeze amintiri parfumate, de neuitat.

Floarea micuță de Osmanthus este cunoscută de secole pentru parfumul său special, îndeajuns de puternic pentru a se „simți de la kilometri distanță”, așa cum a fost descris de scriitorul chinez Yang Wanli. Aceasta emană un parfum delicios cu o intensitate surprinzătoare, a cărui aromă a fost surprinsă în noile produse din gama L’Erbolario. Cu doar câteva picături, parfumul delicat de Osmanthus te va învălui, însoțindu-te delicat întreaga zi, făcându-ți intrarea ca pe aripile unei brize emoționante. 

Preț 50 ml: 153.99 ron 


Cremă parfumată de corp: Osmanthus, o floare mică, dar cu un parfum incredibil, face parte din multe legende asociate cu luna. Această cremă bogată hrănește în profunzime pielea datorită uleiurilor prețioase și untului de cacao. 
Preț 200 ml: 105.99 ron

Gel de duș -absolutul din flori și extractul din frunze de Osmanthus emană un parfum fascinant, lăsând pielea mai tonifiată și mai fermă, curățând-o cu delicatețe. 

Preț 250 ml: 49.99 ron 

Săpun parfumat - curăță delicat și păstrează hidratarea pielii datorită uleiului de bumbac și untului de cacao din această formulă specială. Preț 2x100 g: 38.99 ron Produsele din gama Osmanthus NU conțin: parabeni, conservanți, surse de gluten, uleiuri minerale, silicon , săruri de aluminiu, SLS și SLES!
 
Produsele L’Erbolario se găsesc în farmaciile Sensiblu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search