miercuri, 19 aprilie 2017

Ce este Cryodermia și cum te ajută să fii (și) mai frumoasă


Cryodermia este o tehnica specifica crioterapiei (un procedeu din cele mai vechi timpuri care consta in utilizarea frigului in scopuri terapeutice) care a fost adaptata cu succes tratamentelor faciale si se realizeaza cu succes la Institutul de Frumusete Michelle Anti Ageing.


Cryodermia este un concept revolutionar, unic in lume, care utilizeaza frigul natural electronic stabilizat (-5° Celsius) avand la baza 3 principii importante:
-tratarea pielii respectandu-i fiziologia;
-utilizarea unui agent fizic, frigul;
-utilizarea celei mai bune sinergii intre o hipotermie cutanata perfect controlata si o cosmetologie moderna.



Frigul natural stabilizat nu are nicio contraindicatie devenind astfel partenerul ideal in tratamentele cosmetice. Cryodermia are un camp de actiune foarte precis cuprins intre +8° Celsius si -5° Celsius. Acesti parametri trebuie sa fie riguros respectati pentru ca mai mult de +8 grade C frigul este insuficient pentru a obtine efectele dorite iar mai putin de -5° Celsius frigul este prea intens si provoaca o cristalizare progresiva a apei continuta de organism, ceea ce ce poate provoca leziuni cutanate si vasculare.
 

Cryodermia vizeaza trei actiuni principale:
  • Efect anesteziant - aplicarea frigului provoaca o inhibitie rapida a conductiei nervoase in fibrele senzitive cutanate.In plus provoaca o staticizare a numeroaselor terminatii libere de la nivelul superior al pielii. Cele doua actiuni concomitente creaza o analgie cutanata care apare rapid, ceea ce permite efectuarea unor tratamente care sunt dureroase fara aplicarea frigului.
  • Efect antiinflamator - aplicarea frigului pe o suprafata cutanata provoaca o vasoconstrictie care este urmata de o vasodilatatie creata de un fenomen refex,creandu-se astfel o vasomotricitate intermitenta care cotribuie in plus si la tonifiera pielii.
  • Cryoforeza - alternanta vasocostrictie - vasodilatatie favorizeaza absortia si dispersarea substantelor active din produsele utilizate in tratamentele de infrumusetare,in profunzimea tesuturilor. Aceasta tehnica unica in lume permite CRYOFOREZA care consta in facilitarea “penetrarii” produsilor activi atenti selectonati din produsele cosmetice utilizate,cu rezultate vizibile si imediate.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search