luni, 31 iulie 2017

De ce TREBUIE să mergi pe plaja Sensiblu



Este posibil sa intalniti un si mai mare iubitor de plaja si de mare si de soare decat mine, nu va contrazic, insa sunt printre cei mai cei. De asta va asigur! As dormi, manca, trai pe plaja. Simt ca imi iau energie de la mare, ador cand simt soarele pe piele, imi place mirosul de nisip, iubesc briza, iubesc scoicile, sunt innebunita dupa plimbarile pe malul marii. Da, o iubesc cu totul. Mult spre infinit. Mi-e dor de mare si cand sunt la mare. De aceea, imi instalez prosopul la prima ora si plec la ultima, mult dupa apus. Nu ratez nici o ocazie de a vedea marea. Nici una. Asa se face ca am ajuns intr-o marti muncitoare la malul marii, pe plaja Sensiblu.
Nu doar ca n-am stat pe ganduri cand m-au invitat fetele de la Tonic Advertising la o plimbare pana la mare, dar nici macar nu am asteptat sa citesc mesajul pana la final, ca si si dat reply cu un super happy "DA".
As putea spune, cu sinceritate, ca iubesc marea oriunde m-as afla, indiferent in fata carei mari as fi. Sau ocean. Am avut ocazia sa fac cunostinta si cu Oceanul Atlantic, in Tenerife, insa nu l-am simtit foarte prietenos. Raman la mările mele, totusi! Ne stim mai demult!


Am ajuns la Mamaia, pe plaja Sensiblu, dupa o noapte fara nici o ora de somn. Nici macar una. Ca de fiecare data, nu simt nici macar o farama de oboseala cand ajung pe plaja. Se intampla, de cele mai multe ori, sa nu dorm cand plec la mare. Poate din cauza entuziasmului, a fluturilor din stomac, a fericirii care pune stapanire pe mine cand ajung pe malul marii si ma uit in larg, cu picioarele ingropate in nisip, printre valuri. Fara doar si poate, acela este unul dintre cele mai fericite momente din viata mea! 
A se vedea mai sus moaca mea din dimineata plecarii, dupa o noapte alba! :))


Imi plac mult plajele pe care nu se aude muzica data la maxim. Ador sunetul valurilor, deopotriva si linistea. Nu c-as fi batrana, asa am simtit dintotdeauna. Urasc sa nu-mi aud gandurile, sa nu ma pot relaxa din cauza refrenurilor, majoritatea idioate, sa ma doara capul pentru ca ma chinui o zi intreaga sa ma inteleg cu colegii de sezlong. Imi place sa vorbesc incet, culmea, in soapta chiar. Sa nu deranjez toata plaja cu povestile mele, iar la randul meu, sa nu fiu deranjata de ceilalti. Nu vreau sa stiu cine ce a mancat, cine de cine s-a despartit si cum a mai inselat domnul X pe doamna Y. Asadar, liniste si pace vreau! Muzica in surdina sau deloc, voci joase si relaxare.


Pe plaja Sensiblu asta am gasit! Evident ca s-a produs harmalaie odata ce am debarcat noi, doua autocare cu bloggerite, care de care mai nerabdatoare sa... Facebook, Instagram, InstaStory, shooting, fashion, haha-uri, Aperol Spritz, cosmetice, cocktailuri, frigarui, pepene si altele. Puteti vedea poze AICI, daca sunteti curioase! :)


Insa, odata ce s-a calmat brigada de beauty bloggerite, am putut sta relaxate la plaja, cu muzica in surdina, langa un pahar rece cu limonada. Si cu pielea rasfata de produsele cu protectie solara L'Erbolario si Apivita. Jeeeeez. Cat poate fi de misto sprayul cu SPF 50 de la L'Erbolario. Este atat de fin, neuleios, sublim parfumat si lasa pielea atat de catifelata! Il ador! Nu va mai fi dat jos din geanta de plaja in vara asta, este clar! Il vedeti in fotografie in partea dreapta. In mijloc se afla o crema-minune! Nu stiam de existenta ei inainte sa mi-o prezinte un consultat Sensiblu, chiar pe plaja. 


Apropo, pe plaja Sensiblu exista persoane foarte bine pregatite, gata oricand sa va prezinte sumedenie de produse cu protectie solara de cea mai buna calitate, sa vi le recomande pe cele potrivite pielii voastre, sa va ajute cu sfaturi, sa va dea o solutie pentru arsurile solare, in caz ca nu v-ati protejat asa cum trebuia.
Revenind, crema din mijloc este un produs wow! Are textura unui gel caramel, care miroase foarte bine, se poate aplica pe piele atat in timpul expunerii la soare, cat si dupa, pe post de after sun, intensifica bronzul si hidrateaza foarte bine pielea. Desi nu are factor de protectie, eu am facut plaja vreo doua ore avand pe piele doar acest gel si a fost in regula. Insa, mai ales daca sunteti la primele expuneri, folositi produse cu SPF - 30 sau 50, le vedeti de-a dreapta si de-a stanga cremei-minune. Dimineata si seara, cand pericolul nu este mare, incercati sa stati la plaja, pentru o bronzare rapida, folosind acest unguent superbronzant de la L'Erbolario. O sa-l iubiti!
Sau, repet, aplicati-l pe post de after sun, dupa plaja!


Pentru fata, folosesc si anul acesta crema cu SPF 50 sau SPF 30 Apivita. Intr-o formula sau alta, imi protejaza vara de vara tenul, fie ca aleg varianta colorata sau nu. Este minunata! Hidrateaza foarte bine pielea - a mea avand grave probleme in acest sens!- acopera imperfectiunile, daca optati pentru varianta colorata, nu se strange in pori, are efect antiage, previne aparitia ridurilor cauzate de soare si a petelor pigmentare, previne imbatranirea prematura a pielii, protejeaza impotriva arsurilor, are 77% ingrediente naturale. Ce sa mai, formula ideala!



Apa termala, Oxyance in ziua respectiva, are si ea un rol foarte important la plaja! Racoreste pielea, o calmeaza in urma expunerii la soare, previne iritatiile, hidrateaza.


Foarte mult imi plac si solarele de la Avene. Cand alergia solara isi face aparitia din cand in cand, protejez tenul cu crema pentru fata, cu SPF 50 de la Avene si sunt ok. Cum va spuneam, iubesc soarele si plaja si marea si nu ma misc de pe sezlong de dimineata pana seara tarziu. Niciodata nu am avut probleme cu soarele cand am folosit Avene. In ultimii ani numai SPF 50 pentru fata si 30 pentru corp. Daca m-am bronzat? Sigur ca da! 
In fiecare vara sunt de caramel. 
Am tot spus ca nu trebuie sa va sperie niciodata SPF-ul. Pielea se va bronza, insa nu se va mai arde. Bronzul va fi unul sanatos si rezistent chiar si doua luni sau mai mult. Cu ulei sau creme cu SPF foarte mic,  pielea se arde repede, se inroseste si va minte ca este bronzata. Odata ce va intoarceti din vacanta se va exfolia si adio bronz. De aceea insist pe bronzarea cu factor mare de protectie pentru ca pielea nu va suferi si nu se va coji ulterior.



Localizată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu este destinată distracției pentru turiștii de toate vârstele. Deoarece soarele este omniprezent, distracția pe plajă va fi completată de un specialist Sensiblu, care se va afla în permanență acolo. 
Acesta va ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit.
Cu o capacitate de 400 locuri/șezlonguri, plaja Sensiblu are și o mulțime de surprize care așteaptă să fie descoperite. 





Fie că sunteți dornici de distracție, fie că sunteți în căutare de activități relaxante alături de familie, vă așteptăm alături de noi cu surprize: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei și fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil). 



Și pentru ca distracția să fie completă, veți putea imortaliza momentele din vacanță printr-un GIF. Pe o podea gonflabilă, în permanență udă, veți putea să plonjați pe podea, alunecând dintr-o parte în alta. 
La sfârșit, va fi amplasat gif-makerul, ce va surprinde toate râsetele și veți primi pe telefon poza astfel încât să o încărcați pe social media.

 
Corina Corina spunea...

si mie imi place la mare ...as lenevi pe un sezlong ziua intreaga ...eu imi pun muzica mea preferata la casti .asa ca nu deranjez pe nimeni :))) am si eu o lotiune de corp cu spf de la l'erbolario ..e super faina !!! hugs <3

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search