miercuri, 12 iulie 2017

Regăsește esența!


Gama Himalaya Wellness vine în sprijinul oamenilor ocupați, cu un stil de viață activ, care conștientizează importanța pe care trebuie să o acorde unui stil de viață sănătos, prin cele cinci suplimente alimentare bazate pe câte un singur ingredient activ unic: Neem, Boswellia, Bacopa, Triphala, Tribulus. În linie cu filosofia Himalaya Herbal Healthcare, toate cele cinci produse se bazează exclusiv pe substanțe naturale, extrase din plante și nu conțin zahăr, coloranți și arome artificiale, conservanți sau ingrediente derivate din soia sau lapte.

“Evoluția tehnologică și inducerea sentimentului că suntem în permanență în priză, la propriu și la figurat, stresul generat de presiunea multitasking-ului, dar și faptul ca în timpul liber alegem să lenevim, simțindu-ne secați de energie și îngroșând astfel statisticile privind fenomenul sedentarismului sunt principalele cauze care își pun amprenta asupra noastră a tuturor. Fiind atenți în permanență la nevoile consumatorilor noștri și dorind să venim în întâmpinarea lor, documentându-ne de asemenea cu privire la tendințele internaționale și dezvoltarea segmentului de terapii de wellness, am ales să aducem și în România gama Himalaya Wellness cu suplimente alimentare menite să ne ajute să facem un switch mental atât de necesar spre o viață echilibrată și o stare de bine atât de dorită: grija pentru prevenție!”, punctează Ioana Cebuc, director marketing Prisum International Trading, distribuitorul Himalaya în România.Gama Himalaya Wellness este o invitație de întoarcere la esență, de unde și sloganul “Regăsește esența!”, care face referire atât la întoarcerea către puterea terapeutică a plantelor, cât și către sine, într-un exercițiu de introspecție pentru descoperirea nevoilor corpului și a ariilor care necesită o atenție sporită pentru prevenirea unor eventuale afecțiuni viitoare. 
“Regăsește esența!” pentru pielea ta


Neem Skin Wellness are numeroase proprietăți antioxidante și acțiuni detoxifiante. Neem, cunoscut și sub numele de „Copacul Divin”, este un arbore veșnic verde cu valențe terapeutice exploatate de mii de ani în medicina ayurvedică. Extractul de Neem contribuie la menținerea aspectului sănătos și strălucitor al pielii și este util în combaterea inflamațiilor, chiar și de natură infecțioasă, a alergiei și a altor dezechilibre cutanate, precum acneea. Proprietățile antibacteriene ale extractului din frunze de Neem susțin apărarea naturală a organismului în fața factorilor perturbatori din mediul înconjurător.


“Regăsește esența!” pentru articulațiile tale


Boswellia Himalaya Wellness ajută la menținerea sănătății și flexibilității articulațiilor prin extractul de rășină de Boswellia serrata, utilizat și el de mii de ani în medicina ayurvedică, recomandat atât persoanelor care practică sporturi, dansuri sau au alte activități recreative ce implică mișcare, dar și pentru persoanele sedentare. Nu conține zahăr, coloranți și arome artificiale, conservanți sau ingrediente derivate din soia sau lapte, nu produce iritație gastrică și nu interacționează cu alte medicamente sau suplimente alimentare.


“Regăsește esența!” pentru memoria ta
Bacopa Himalaya Wellness asigură o îmbunătățire a impulsului nervos. Extractul de Bacopa (Brahmi sau “Isop de apă”) are o istorie bogată în medicina ayurvedică, dovedindu-se o terapie extrem de eficientă în menținerea tonicității țesutului cerebral. Antioxidanții din compoziție previn îmbătrânirea precoce a celulelor și implicit a țesuturilor. Produsul reduce impactul stresului cotidian asupra organismului și îmbunătățește capacitatea mentală, cea de concentrare și învățare, fiind potrivit atât pentru elevi și studenți, cât și pentru adulți, în perioadele suprasolicitante din punct de vedere intelectual.


“Regăsește esența!” pentru digestia ta


Triphala Himalaya Wellness sprijină o mai bună digestie și ajută la menținerea funcționării normale a tractului intestinal. Prin ingredientul activ unic, compus din extract de Coacăze indiene, Belleric Myrobalan și Chebulic Myrobalan, suplimentul alimentar Triphala Wellness are un efect antioxidant intens, sprijină detoxifierea la nivel intestinal, contribuie la prevenirea sau ameliorarea balonării și a constipației, fără să determine dependență. Produsul este destinat persoanelor cu un stil de viață agitat și cu obiceiuri alimentare dezordonate, obiceiuri care pot avea efecte negative asupra sistemului digestiv, generând disconfort specific (constipație, indigestie, balonare).


“Regăsește esența!” pentru vitalitatea masculină


Tribulus Himalaya Wellness conține extract din planta Tribulus, cunoscută și sub denumirea de Gokshura, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra sănătății tractului genito-urinar. Substanțele active ale Tribulus funcționează ca un tonic masculin, protejează vasele de sânge de radicalii liberi și îmbunătățesc fluxul sanguin din zona peniană. Produsul este util bărbaților care au un stil de viață alert, trec prin perioade stresante și simt nevoia unui adjuvant care să le redea vitalitatea.Gama Himalaya Wellness este disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar și prin comenzi online în cadrul e-shop-ului Prisum International www.hboutique.ro, alături de celelalte produse Himalaya. 

În caz de hipersensibilitate la anumite ingrediente, sarcină sau alăptare, se recomandă consultarea medicului înainte de administrare. 
Misiunea Himalaya rămâne aceea de a îmbunătăți viețile oamenilor și sănătatea acestora prin utilizarea de ingrediente 100% naturale și acest lucru se reflectă în toate produsele comercializate.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search