miercuri, 30 august 2017

Le Dîner en Blanc





Pe 24 august a avut loc prima editie a superpetrecerii „Le Dîner en Blanc” din Romania! Piata George Enescu din Capitala atras peste 500 de entuziasti culturali, toti imbracati in alb. N-am ajuns, din pacate. Ma aflam pe plaja in Grecia, dar pozele care mi-au ocupat newsfeed-ul in seara aceea si in zilele care au urmat m-au facut invidioasa, desi la randu-mi ma aflam intr-un colt de Paradis. Am aflat, de pe la prieteni, ca evenimentul a fost unul foarte reusit. Abia il astept pe urmatorul. Voi lipsi doar daca voi avea programat un Maldive sau ceva. Altfel nici nu ma gandesc! 😊



“Le Dîner en Blanc” aminteste de eleganta si stralucirea societatii franceze, iar invitatii s-au indemnat unii pe altii, stiind ca iau parte la un eveniment cu adevarat magic.
Fara trafic auto, fara trafic pietonal – doar trecatori uimiti de scena din fata lor.
Totul a fost un vis pe care l-a trait si Romania ….. in alb!





Persoanele publice prezente la eveniment : Giulia, Gina Pistol, Xonia, Adela Popescu si Radu Valcan, Cosmina Pasarin, Dani Otil, Speak, Flick, Sorin Boanta, s-au distrat si au dansat pe muzica live a celor de la Prestige Orchestra, au petrecut de muzica antrenanta oferita de catre Dj U-Gin (Resident DJ LOFT) si pe acordurile de vioara ale Alexandrei Violin.
 

Creat in Paris in urma cu aproape 30 de ani, acest fenomen global a fost preluat de peste 70 de mari orase din intreaga lume, cum ar fi: New York, Miami, Sydney, Los Angeles, Singapore, Mexico City, Hong Kong, Montreal, Tokyo si Abidjan.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search