marți, 26 septembrie 2017

Ce produse să folosești pentru ca MACHIAJUL să reziste mai mult


Poate parea complicat sa ai pe masuta de machiaj mai mult decat un fond de ten si o pudra, eventual si mascara, insa te asigur ca odata ce-ti intra in rutina folosirea unui primer, atat pentru ten, cat si pentru pleoape sau al unui spray fixator si vei vedea diferenta, nu va mai fi asa. De regula, prefer machiajul cat mai simplu: fond de ten, blush, fard de pleoape intr-o singura nuanta - de regula din gama de marouri-, mascara si balsam de buze sau gloss. Insa, nu am un ten perfect si machiajul, oricat ar fi de bun fondul de ten sau pudra folosita ulterior, nu rezista de dimineata pana seara, mai ales daca am o zi plina. Si atunci, intervin ajutoarele!

#1 EXACT FIT beauty balm perfecting primer de la Artistry

L-am folosit pentru prima data din pura curiozitate. V-am spus ca nu-mi place complicatul in materie de make-up. Curatam pielea, aplicam o crema hidratanta de zi si apoi fond de ten. Insa, odata cu prima folosire a acestui balsam primer, lucrurile n-au mai stat asa si am devenit dependenta de el. Uneori aplic o crema hidratanta inaintea lui, alteori nu. De cele mai multe ori, nu. Este o baza de machiaj excelenta, care poate fi aplicata atat pe ten, cat si in jurul ochilor
Conține perle tahitiene și prisme optice, care reflectă delicat lumina, oferind un finisaj natural pielii si pregatind foarte bine tenul pentru urmatorul pas - fondul de ten.
Totodata, balsamul mai contine apă din fiordurile norvegiene, care reîmprospătează epiderma și o hidratează intens, grație tehnologiei Amway exclusive cu lipozomi.

Proprietati si avantaje:

- Se poate aplica atât singur, cât și sub fondul de ten, acesta rezistând mai mult timp de la aplicare.
- Cu protecție SPF 35 UVB/UVA PA+++ împotriva radiațiilor ultraviolete. Tenul va fi astfel protejat de efectele nocive ale factorilor de mediu și ale radicalilor liberi.
- Adecvat pentru toate tipurile de ten - gras, uscat și mixt, inclusiv pentru tenul sensibil.
- Oferă instantaneu tenului dumneavoastră un aspect impecabil și estompează aspectul porilor și al coșurilor.
- Lasă tenul fin şi suplu.
- Îmbunătățește evident nivelul de hidratare a tenului.

Pret: 182 de lei / poate fi cumparat si de AICI


#2 Eyeshadow primer potion de la Urban Decay

Este, cred, cea mai buna baza de machiaj pentru pleoape inventata vreodata! Formula se aplica extrem de usor, iar tehnologia cu polimeri "spage-age" umple imperfectiunile, pregatind pleoapele pentru intreaga zi. Nuanta Original, pe care o am eu, se omogenizeaza superb pe orice nuanta a tenului si ofera un finisaj invizibil. 
Cu o textura cremos-pudrata, primerul devine invizibil pe pleoape, absoarbe sebumul si pregateste excelent terenul pentru fard, care va rezista exemplar pana la demachiere, chiar si daca aceasta se intampla dupa 24 de ore. Nu stiu cine sta atat de mult machiata, insa probabil ca sunt anumite evenimente ce impun un machiaj de lunga durata. Anyways, adio fard  prins inestetic in pliurile pleoapei, adio fard "topit", machiaj al ochilor luat de vant, ploaie si vijelii mai mici sau mai mari. 
Eu am facut experiment si mi-am spalat parul machiata la ochi si fardul a rezistat ca-n reclame. Aproape ca-mi era mila sa-l sterg! Haha.
Pret: 90 de lei

#3 Naked Skin Color Correcting Fluid de la Urban Decay

Exista trei variante ale acestui superprodus:

• Green neutralizeaza roseata pielii, inclusiv cosurile sau semnele de cuperoza. Pentru zone mai mari amestecati cu baza de machiaj pentru o corectare subtila.

• Peach este perfect pentru corectarea cearcanelor, a petelor pigmentare sau a altor probleme de decolorare a pielii. Este ideal pentru cearcanele cu nuanta albastra, specifice tenurilor mai inchise.

• Pink ascunde cearcanele tenului deschis, iluminand si creand un efect de ridicare a pielii.

Eu am Green, dupa cum se vede in fotografie si il folosesc in zona cearcanelor, pe alocuri brazdate de cuperoza, pe aripile nasului, unde de asemenea, ma lupt cu urme discrete deocamdata de cuperoza, dar si acolo unde mai apare un cos sau ramane o cicatrice. Acopera foarte bine, neutralizeaza imediat roseata si este foarte rezistent in timp.
Formula lejera are la baza un complex de vitamina C, bogata in antioxidanti si vitamina E care hraneste si protejeaza pielea, oferind o aplicare neteda si uniforma care ajuta la perfectarea tenului.

Pret: 109 lei


#4 EXACT FIT perfecting concealer de la Artistry


Este un corector lejer, cu o textura cremoasa, usor de aplicat, care se absoarbe foarte bine in piele, fara a lasa pelicula grasa. Formula lui contine perle tahitiene și prisme optice, care il recomanda astfel pentru conferirea unui plus de luminozitate pielii. Se aplica atat in zona cearcanelor, cat si oriunde simti nevoia de luminozitate. Eu am avut zile cand imi simteam tenul atat de tern si intunecat, incat l-am folosit pe toata fata.
Reduce aspectul petelor închise la culoare, al roșeții, al porilor dilatați și al coșurilor.
Rezistent la transfer, căldură, umiditate și activitate fizică.
Si inca ceva: poate juca si un excelent rol de baza de machiaj pentru pleoape. 
Puteti retusa si peste zi, aplicandu-l peste machiajul deja existent, fara sa strice nimic, ba dimpotriva.
Si ca un amanunt dragut, are incorporata oglinda laterala, asa incat sa poata fi util oricand, oriunde.
Este adecvat tuturor tipurilor de ten si vine in patru nuante.

Pret: 120 de lei, de AICI


#5 Spray fixator de machiaj Matte Finish de la NYX


V-am mai spus ca ador produsele Nyx. (AICIAICI si AICI
Zilnic folosesc iluminatorul Strobe of Genius si cred ca l-am recomandat la jumatate din oras, atat de mult imi place. Haha.
Si tot zilnic si paleta pe care v-am aratat-o AICI. Sunt foarte constanta in iubirile mele cosmetice sau de make-up. Odata ce gasesc un produs care imi place, cu greu ma poti determina sa incerc si altceva. Nu vad rostul testarii altor produse, din moment ce sunt megamultumita cu ceea ce am. Da, stiu, intotdeauna este loc de mai bine, bla bla, dar Taurul de mine este foarte prins in rutina care il face fericiti si cu greu iese din ea. :)
Revenind la povestea prezenta, sprayul fixator nu-mi lipseste niciodata din ritualul de make-up, fie vara, fie iarna, dar mai ales vara. Pe canicula pe care o regret deja m-a ajutat enorm! 
Machiajul a rezistat impecabil ori de cate ori l-am aplicat, fardurile au fost fixate la locul lor, pudra nu s-a mai topit la cele 40 de grade Celsius, blush-ul a ramas si el unde il puneam dimineata. 
Este absolut minunat si vi-l recomand, mai cu seama ca are un pret prietenos: 33 de lei. 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search