luni, 16 octombrie 2017

Colecția PANDORA DISNEY pentru ca avem nevoie de Mickey în viața noastră

Hashtag-urile evenimentului de lansare a colectiei PANDORA DISNEY au fost #DOMagic #DOPANDORA #DOSeeTheMagic. Fix despre asta este vorba. Pandora este despre emotie, amintiri, trairi pastrate peste ani, bucuria aducerii pe lume a unui copil incapsulata intr-un talisman, lacrimile de fericirire din ziua nuntii de care iti poti aminti tot timpul privindu-ti incheietura mainii, fericirea dintr-o vacanta pe care nu o vei uita niciodata datorita stelutei de mare de pe bratara sau a Turnului Eiffel sau autobuzului londonez. Mickey Mouse si prietenii lui sunt despre spiritul tanar, despre copilarie, despre inocenta dar si curajul cu care trebuie sa privim viata in ochi, fara a da o clipa inapoi, despre prietenie, munca in echipa, fairplay, zambete si "traieste clipa!", fara sa renunti la visurile tale.

Pentru mine, asta inseamna talismanele din colectia Disney. Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald nu sunt doar personaje ale desenelor animate care incanta generatii intregi, din 1928 incoace, ci profesori animati pentru copiii mai mici si mai mari, care ne-au invatat lectii pretioase despre prietenie, curaj si optimism.



În acest sezon, descoperă magia în fiecare lucru pe care îl faci şi ai parte de veselie, bucurie şi finaluri fericite cu noua colecţie de bijuterii de la Disney – o varietate spectaculoasă de modele, perfecte pentru a fi combinate şi potrivite după cum doreşti.
 

Elementele miniaturale Disney din argint 925 – Portret strălucitor Mickey, Portret strălucitor Minnie şi Sărutul lui Mickey & Mini – adaugă un strop de magie ţinutelor de fiecare zi, fiind împodobite cu cristale negre, pietre de zirconiu cubic transparent şi roşu, precum şi cu email roşu şi negru aplicat manual.

O altă noutate în acest sezon o reprezintă şi Medalionul Plutitor Strălucitor PANDORA, realizat din argint 925, cu sticlă din cristal safir şi ramă împodobită cu zirconiu cubic strălucitor, cu lanţ ajustabil. Răspândeşte această conexiune magică de la gât la încheietura mâinii, adăugând pe brăţară alte simboluri, precum talismanele Portret al lui Mickey şi Portret al lui Minnie.

Descoperă magia din interiorul tău şi transpune-o în ce porţi, transformând fiecare zi într-una de vis!
















Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search