vineri, 17 noiembrie 2017

Câteva oferte interesante de BLACK FRIDAY




In plin Black Friday, am trecut si eu in revista cateva magazine online si va arat si voua ofertele lor, mai cu seama ca reducerile urca si pana la 90% in cazul unor produse, iar ofertele se prelungesc pana pe 19 noiembrie. Spor la cumparaturi!

EduClass.ro – jocuri si jucarii creativ-educative cu reduceri pana la 70%

Pe EduClass.ro se vor regasi de Black Friday reduceri pana la 70% la jucarii si jocuri educative pentru toate varstele: puzzle-uri, jocuri de construit, jocuri de rol, jocuri de creativitate, costume. Gama de jucarii de exterior va beneficia de reduceri impotante, din aceasta categorie facand parte: casute de joaca pentru copii, balansoare si vehicule pentru copii.
Pentru produsele de puericultura (pompe de san Spectra si accesorii) vor fi reduceri pana la 25%. Pompele de san electrice duble, vor avea reduceri de pana la 25%, la fel si gama de accesorii pentru alaptare: tampoane de san, pungi de colectare a laptelui, genti termoizolante pentru pastrarea laptelui, biberoane si tetine.

Pe EduClass.ro campania de reduceri de Black Friday se va desfasura in perioada 17-19 noiembrie.


SevenSins.ro – lenjerie intima si costume de baie. Reduceri pana la 60%


De Black Friday, pe SevenSins.ro vor fi reduceri pana la 60% la seturi de lenjerie, costume de baie, pijamale, corsete si alte piese de lenjerie intima. 


vegis.ro

Vegis.ro –produse naturiste – Cel mai mare Black Friday de pana acum. Reduceri pana la 90%
Pentru Vegis.ro, Black Friday 2017 va fi cel mai mare BF de pana acum, cu reduceri de pana la 90%. Vor fi incluse in oferta produse din top cele mai vandute, precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole și remedii precum Antioxivita, Citromicina, sau produse apicole dedicate imunității copiilor. 


vegis.ro


 Produse care vor beneficia de oferta: produse bio (pana la 90% discount), produse apicole (până la 40% discount), cosmetice (pana la 50% discount), alimente (până la 50% discount): batoane proteice, gemuri și dulcețuri, fructe uscate, nuci, alune, condimente și multe altele. În plus, chiar și pachetele 1+1 vor avea reduceri între 15% - 90%.

libris.ro


Libris.ro – Reduceri pana la 90% la 90% dintre produsele de pe site

Vor fi reduceri peste cele obisnuite la toate categoriile: carti, carti in engleza, muzica, jocuri, cadouri.
Peste 90% din produsele de pe libris.ro vor intra in campania de Black Friday.
Libris.ro a pregatit stocuri special achizitionate pentru Black Friday, peste 80.000 de produse vor avea reduceri de pana la 90%.
Toate comenzile plasate de Black Friday vor fi expediate de Libris in weekendul 17-19 noiembrie, astfel incat sa nu apara intarzieri de livrare mai mari de 3-4 zile. Este important pentru noi sa fie livrate cat mai rapid, astfel ca ne-am pregatit resurse pentru a gestiona rapid toate comenzile.


yves-rocher.ro


YVES ROCHER - produse cosmetice si machiaj - REDUCERI de pana la 50%

Click pe bannerul de mai sus pentru a intra in magazinul online!

bottegaverde.ro

BOTTEGA VERDE - produse cosmetice si machiaj - REDUCERI de pana la 82% 

Click pe bannere de mai sus pentru a fi redirectionati fix in magazin!
Spor la cumparaturi!

bottegaverde.ro


ELEFANT.ro - cosmetice, carti, electrocasnice, de toate! - REDUCERI de pana la 90%

Click pe banner si distractie placuta! :)

elefant.ro


ANSWEAR.ro - haine, incaltaminte, branduri renumite - REDUCERI de pana la 70%

Click pe banner!

answear.ro


ZOOT - peste 300 de branduri de imbracamine, incaltaminte, lenjerie intima pentru ea si pentru el, dar si obiecte pentru casă - REDUCERI de pana la 70%

Click pe banner!

zoot.ro
 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search