marți, 21 noiembrie 2017

Ce este CRIOLIPOLIZA și cum te poate ajuta să slăbești

De cate ori nu am simtit necesitatea unui nou inceput, a unei schimbari in viata noastra la nivelul psihicului sau al fizicului? Stim cu totii ca odata cu trecerea timpului apar si semnele care ne dezvaluie varsta, asa ca avem nevoie de o solutie care sa ne redea tineretea. Raspunsul este foarte simplu: LipoCryo reuseste sa dea anii inapoi si sa realizeze remodelarea corporala mult dorita.

Criolipoliza este cea mai noua tehnica de remodelare corporala folosita in clinicile europene de profil, bucurandu-se de un mare succes atat in randul femeilor, cat si al barbatiilor. Tratamentele bazate pe conceptul de topire a grasimilor au devenit ceva obisnuit, insa ceea ce aduce nou criolipoliza este folosirea criogeniei prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor.

Cu ajutorul aparatului de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte. Aparatul localizeaza depunerile de tesut gras si le aduce treptat la o temperatura de 3 grade Celsius. Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii.

Atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. In timp, mai exact intr-un interval de doua-sase saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice, avand loc o remodelare corporala eficienta. 




Cum functioneaza LipoCryo

Mai intai, se localizeaza depunerile de tesut gras si apoi se aduc, treptat, la o temperatura de 3 grade Celsius. Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii.

In laborator, creatorii LipoCryo au observat ca stratul adipos, cand este expus unor temperaturi joase, se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. In timp, mai exact intr-un interval de 2-6 saptamani, celulele de grasime mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice. 



Tratament eficient, clienti fericiti

Criolipoliza este un tratament de remodelare corporala perfect pentru oricine, avand rezultate uimitoare de fiecare data. Datorita tehnicii de ingetare a celulelor adipoase, criolipoliza este o modelitate foarte buna pentru remodelare corporala.

Cu ajutorul acestor tratamente faciale profesionale pacientii ajung la rezultatele dorite in scurt timp. In functie de cat de complicata este situatia, specialistul poate sa recomande si mai multe sedint de criolipoliza.

Pacientii care vin la Clinica Fazzada sunt multumiti de rezultatele acestor tratamente de remodelare corporala prin criolipoliza si nu numai. Cu aparatul de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte.

Mai multe detalii gasesti pe www.fazzada.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search