marți, 21 noiembrie 2017

Ce poți face cu hainele pe care nu le mai porți



Zilele trecute ma intreba o prietena daca am habar unde poate dona niste haine! Intamplator, chiar am habar: in orice magazin Auchan din Romania! Ariel impreuna cu Asociația „Ana și copiii” se vor asigura că toate hainele donate vor ajunge la familiile care au nevoie de ele, spalate si sortate in prealabil, evident. Eu nu am haine de dat pentru ca donez frecvent ceea ce nu mai port cel mult un an. Mi-am stabilit o regula: daca o haina sta in dulap multe luni fara sa-i vina randul la purtare este clar ca nu ne potrivim si, cu siguranta, ar face bucuros un alt om. Hainele pe care nu le mai port merg la prietenele mele sau persoane ceva mai putin norocoase. Si pentru inceputul asta de iarna am pregatit cativa saci cu haine care merg la cateva familii care vor avea nevoie de ele. Ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti!


Uneori, șifonierul devine neîncăpător pentru mulți dintre noi, dar cu toate acestea, avem obiceiul de a depozita hainele pe care nu le mai folosim. Conform unui studiu recent, 72% dintre persoanele intervievate continuă să păstreze obiectele vestimentare pe care nu le vor mai purta niciodată. Am fost una dintre aceste persoane, recunosc! Sunt Taur, prin definitie colectionara. Aveam defectul de a strange orice, de la haine si incaltari pana la cosmetice si gablonturi si cutii si accesorii si orice. Pana cand am realizat ca nu este un comportament ok. Casa mi-a multumit si ea cand am eliberat-o de obiecte pe care eu le consideram frumoase, insa total nefolositoare mie. Stateau depozitate in cutii si pungi si sertare. Le-am dat mai departe unor oameni care le-au apreciat mai mult, le-au scos la lumina, le-au pus la gat sau in picioare sau pe umar. Bucuria pe care am simtit-o cand am intalnit fericirea celor cadorisiti de mine a fost suficienta ca sa ma determine sa ofer in continuare.

Asadar, am fericirea sa va anunt ca Ariel 3in1 PODS și Asociația „Ana și copiii” au lansat campania „Dă o viață nouă cu Ariel 3in1 PODS hainelor pe care nu le mai porți! Donează-le!”, care vine în sprijinul familiilor defavorizate din România. Astfel, până pe 17 decembrie 2017 toți cei care doresc să se implice sunt așteptați în magazinele Auchan pentru a dona haine în punctele de colectare special amenajate. În prima lună de campanie, s-au donat deja peste 1.000 de kilograme de haine.


Asociația „Ana și copiii” se va asigura că hainele donate vor fi distribuite către familiile din țară care au cea mai mare nevoie de ele, în timp ce Ariel 3in1 PODS va avea grijă ca aspectul acestora să fie impecabil.

***

Despre Asociația „Ana și copiii”

Asociaţia „Ana şi Copiii” a început să activeze în domeniul protecţiei copilului şi familiei încă din anul 2006, dar ca şi entitate cu personalitate juridică a luat fiinţă în vara anului 2007. În prezent oferă servicii unui număr de 200 de copii şi 100 de familii din Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu şi Buzău.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search