luni, 27 noiembrie 2017

Idei pentru cadourile de CRĂCIUN #2: deliciozitățile The Body Shop



Iubesc The Body Shop! Pentru mine, orice produs din acest magazin reprezinta cadoul perfect. De la cremele pentru maini la unturile pentru corp, de la balsamurile pentru buze la gelurile de dus, parfumuri si make-up, tot, dar absolut tot ce se afla dincolo de usa de la intrare intr-un magazin TBS reprezinta dintotdeauna cel mai frumos cadou. Nu exista plimbare in mall care sa nu includa si o vizita in magazin. Nu-mi cumpar intotdeauna ceva, sunt momente cand chiar trebuie sa pun frana la shopping, insa imi place sa privesc minunile astea colorate, sa miros, sa testez, sa fac poze. Ma inveseleste maxim o vizita la The Body Shop. Si un mare plus pentru mine reprezinta si faptul ca TBS NU testeaza pe animale! 💜💜💜

Colectiile de Craciun le-am analizat cu ochii maaaaari, ca un copil lasat de capul lui intr-un magazin cu jucarii. Cu siguranta veti gasi si voi idei pentru cadourile de Craciun. Dragi barbati, aveti incredere in ce va spun: nu veti da gres cu un cadou de la The Body Shop, indiferent ca il veti pune sub bradutul de Craciun pentru sotie, iubita, sora, mama, colega de serviciu, invatatoarea copilului sau doamna de la banca. :)


Colectia propusa de TBS pentru Craciunul 2017 se numeste PLAY FOR PEACE. Proiectul îşi propune să ajute copii refugiaţi să se joace, timp de un an, într-un loc sigur. Iar dacă această campanie umanitară nu este de ajuns, The Body Shop a creat şi o colecţie-capsulă de cadouri, în colaborare cu brandul de fashion House of Holland.
Play for Peace include o selecţie atractivă de produse pentru îngrijirea corpului, de la creme de mână la geluri de duş şi loţiuni de corp. Ba chiar şi un calendar de advent care este irezistibil. Iar orice ritual de îngrijire a corpului începe cu o baie bună. Ei bine, pentru aceasta, The Body Shop a pregătit geluri şi săruri pentru toate preferinţele. Sunt sigura ca ati testat pana acum cel putin un produs TBS. Macar o pastila efervescenta pentru baie, asa-i? Sau un gel de dus. Trebuie sa fi facut asta. Sunt de-li-cioa-se! Aromele sunt senzatie, pot juca lejer si rolul de odorizant de baie si jumatate de casa. Atat de frumos miros! Le ador!


Colectia Vanilla Chai este minunata! Folosesc deja de doua saptamani untul de corp si simt ca n-as mai putea pune altceva pe piele, de azi si pe vecie. Miroase ... festiv. Suficient de dulce, incat sa nu fie gretos, potrivit condimentat, o aroma perfecta si o textura asemenea. Hidrateaza excelent pielea. Momentul de dupa dus cand aplic untul este un rasfat in sine, acele cateva minute doar ale mele in care imi fac un masaj delicat al corpului folosindu-ma de acest unt este clipa la care visez toata ziua.

Vanilla Chai contine unt de corp, crema de maini, gel de dus, sapun, scrub, tot ce are nevoie o femeie pentru a fi haaaaaappy acușica, în prag de An Nou. Nu doar ca produsele sunt minunate, calitativ vorbind, dar si ambalajele sunt super cute. The Body Shop a pregatit diverse cadouri in felurile combinatii, care vin in cutiute si ambalaje foarte dragute. 

Va las AICI link direct spre colectia Vanilla Chai din magazinul online TBS. 💛



Colectia Frosted Plum contine 12 produse al caror parfum este de, citez, "pruna zemoasa si note de bujor roz si magnolie". Unturile si lotiunile de corp contin unt de shea din Ghana, ulei din seminte de susan din Nicaragua si ulei de babassu din Brazilia pentru o hidratare perfecta a pielii.  



Aveti AICI link spre colectia Frosted Plum.  💜



Frosted Berries este o a treia colectie speciala pentru Craciunul 2017 si cred ca va imaginati singure ce arome are:
fructe de padure zemoase, flori albe si vanilie dulce.
Colectia contine unt de corp, lotiune pentru corp, gel de dus, scrub (pe asta mi-l doresc si eu!), crema de maini, parfum, sapun, spuma de baie 💓.
Trebuie sa va spun ca in magazinul online (nu stiu daca si in cel fizic) aveti 50% reducere pentru al doilea produs cumparat.
Vedeti voi ce si cum, pe site. Va las link AICI spre colectia Frosted Berries. 




CALENDARUL DE ADVENT THE BODY SHOP

24 Days of Beauty Advent Calendar



 Ce produse contine calendarul si cat costa, vedeti AICI

💞GATA DE PUS SUB BRAD💞


Catre colectia de makeup aveti link AICI

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search