duminică, 10 decembrie 2017

Cadouri de Crăciun de la - 417




"Brandul -417 aduce ritualul de îngrijire la rang de artă datorită ingredientelor special provenite din Marea Moartă", citesc in comunicatul de presa primit din partea echipei de comunicare, care se ocupa de minus 417. Nu pot sa contrazic catusi de putin aceasta afirmatie. Cu adevarat, cosmeticele minus 417 sunt fabuloase. Cel putin, cele folosite de mine (untul de corp despre care am scris AICI 
; Beauty Sleeping Cream, care face parte din colecția -417 Immediate Results si este GENIALĂ. V-am prezentat-o pe Facebook si pe Instagram de cateva ori si voi scrie cat de curand despre ea si aici pentru ca este unul dintre cele mai bune produse cosmetice din Univers. Nu este doar parerea mea. Toti, atat femei, cat si barbati, carora le-am recomandat-o sustin acelasi lucru; iar acum folosesc crema Radiant Intense, fabuloasă si ea. Review curand).


Trecand peste preferintele mele in materie de minus 417, va spun ca orice produs apartinand acestui brand, cu siguranta va face fericit orice destinatar de pe lista lui Mos Craciun.  Cosmeticele sunt atat de bine formulate, iar ingredientele atat de benefice pielii, incat, fie ca vorbim despre o crema antirid sau una hidratanta, un unt de corp sau un serum, nu exista piele pe care sa n-o incante. Va spune un cobai de cosmetice profesionist, cu piele sensibila si tot tacamul! :)


Unul dintre ingredientele miraculoase ale cosmeticelor - 417 este nămolul din Marea Moartă, care conține de zece ori mai multe săruri și minerale decât oricare altă mare sau ocean și este considerată încă din antichitate cel mai mare spa vindecător din lume.

Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selecționate și recunoscute pentru proprietățile de rejuvenare.

Numele brandului israelian simbolizează locația exactă (417 m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele-417.

-417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă.
 

Ca sa va ajut putin si sa mergeti la sigur in farmaciile Sensiblu unde se gaseste acest brand made in Israel, va recomand trei produse pe care le puteti pune sub bradutul de Craciun:


  • Crema Hidratantă de Noapte - Ajută la regenerarea celulară și menține nivelul optim de hidratare. Oferă fermitate și previne apariția ridurilor. Contine complextul de minerale esentiale de la Marea Moarta, ingrediente naturale active, vitaminele A, E, F, B si extracte din Aloe Vera, musetel, ceai verde, hamamelis si castan salbatic.







  • Untul de corp cu Lavanda și Untul de corp cu Kiwi si Mango - Fiecare dintre cele două produse conține unt de Shea ce hidratează, relaxează, si protejează pielea împotriva radiațiilor UV, dar previne si îmbătrânirea. Beneficii: efect de calmare și hidratare intensivă.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search