miercuri, 17 ianuarie 2018

Espresseria cu aromă de cafeccino


Stiati ca, la nivel international, hashtag-ul #coffee este utilizat in peste 82 de milioane de tag-uri in postarile din intreaga lume? Iar cum cafea este cel mai folosit cuvant din vocabularul tau, anul acesta te provocam sa descoperi savoarea unei cesti de neuitat alaturi de un ingredient secret: espressorul automat Espresseria de la Krups.
 
Kopi Luwak, La Esmeralda, Sf. Helena? Cele mai bune cafele devin trendsetters alaturi de Krups! You name it, he makes it. Datorita ecranului LCD intuitiv, ai control deplin ca sa obtii cu usurinta toate bauturile tale preferate.
Stim ca iti place perfectiunea, tocmai de aceea setul Auto Cappuccino XS6000 iti ofera o spuma de lapte densa, perfecta pentru acel cappuccino sau caffe latte care iti aminteste de splendoarea unei bauturi preparate in Cape Town, intr-o cafenea exquisite.De ce sa alegi Espresseria de la Krups? Pentru sistemul sau patentat Thermoblock Compact, care capteaza gustul adevarat al cafelei, in esenta sa cea mai pura, iar tu te poti bucura de o cafea autentica, fierbinte, chiar de la prima ceasca. Cele 3 setari variaza de la o macinare fina, pentru un espresso tare si aromat, pana la o macinare mai grosiera pentru cafele nu foarte concentrate.

Cu o putere de 1450 de W, presiune de 15 bari si un design perfect ergonomic, Krups Espresseria este de nelipsit din orice bucatarie. Garanteaza dimineti ideale!      style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="1812886453">


Reteta pentru un cafeccino perfect

In doar 10 minute poti prepara bautura care iti va face ziua perfecta: cafeccino – it has the best from both worlds! Proportiile pentru o ceasca de neuitat: ¼ cafea, ½ lapte, ¼ spuma.
 

Mod de preparare

Pune 250 ml de lapte rece în recipentul pentru lapte și pornește funcția pentru spumă de lapte.
Prepară cafeaua, de preferință din boabe de cafea proaspăt râșnite.
Cafeaua și spuma de lapte ar trebui să fie pregătite aproape simultan.
Toarnă cafeaua în ceașcă și adaugă apoi spuma de lapte.
Pentru o mai bună omogenizare a spumei de lapte, nu ezita să agiți recipientul de lapte înainte de a turna spuma.
Băutura ta ar trebui să fie proporționată astfel încât să simți atât aroma de cafea căt și gustul de lapte. Savurează!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search