sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Mi-am facut selfie cu Adrien "Pianistul" Brody! Sau ceva de genul.


Scrisesem un text inteligent, ziceam eu atunci, insa acum, cand am vrut sa-l termin si sa-l public, mi s-a parut aiurea, ca sa nu zic penibil. Bateam campii rau, asa cum mi se intampla des 😄, insa mi-am dat seama la timp si l-am sters. Poate sunt mai lucida acum si va spun ce am de spus, fara sa ma lungesc. Sau doar obosita. Da, mai degraba asta. Îîîîîîîn fiiiiine!

Dupa cum va anunta si titlu, fara pic de surpriza, l-am intalnit, domne, pe Adrien Brody fix in Afi Cotroceni, aici langa blocul meu! Pe "Pianistul", pe omul asta cu Oscar acasa, pe the one and only actor de la Hollyood de care am si fost indragostita odinioara, fix pe omul asta l-am atins eu cu umarul in mall. Evident ca nu l-am tras de maneca, nu i-am sarit de gat, nici nu i-am bagat camera in ochi, ca ati fi vazut si voi asta! Daaar, am incercat un selfie, cand domnul VIP era pe covorul rosu, inaintea premierei filmului "Bullet Head". 
Inainte de play, omul, foarte elegant si muuuult mai frumos in realitate, cu tot cu nasucul celebru de care rad unii, a povestit putin despre film, despre filmari, despre intalnirea cu Alexandra Dinu, partenera lui din film. Am stat chiar langa el pentru ca si deoarece am simtit sa fac o excursie la toaleta fix inainte sa intre VIP-ul in sala si apoi am zis ca e de bun simt sa nu trec prin fata lui, ca sa ajung eu pe scaun. Haha. 
Lipsit de arogante si de figuri, Brody a vorbit calm, a zambit mult, a parut stanjenit ca ne holbam toti la el, desi stiu ca n-ar avea de ce. Doar a urcat pe scena Oscar-urilor la un moment dat. 
Inteleg ca s-a plimbat prin Centru Vechi a doua zi si-a mai vizitat ce mai e de vizitat prin Bucuresti, dar ca a fost a doua vizita pentru el, dupa una la Cluj, in trecut, impreuna cu mama lui.
Filmul nu mi-a placut, mult prea violent pentru mine, insa Adrian Brody nu e doar un actor fabulos, ci si un om tare misto! 
Nu, inca nu mi-a scris pe Whatsapp. Va anunt eu cand e cazul! 😄

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search