luni, 5 martie 2018

4 produse cosmetice must-have în luna femeii


Luna martie este cunoscuta drept "Luna femeii", avand si doua sarbatori speciale, Martisorul si 8 Martie, Ziua Femeii. Este, deasemenea, prima luna de primavara si luna de tranzitie catre un nou sezon, mai insorit si mai colorat. Pregateste-te pentru primavara cu produse speciale, care sa ajute pielea sa-si recapete hidratarea, supletea si stralucirea naturala! Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, iti dezvaluie care sunt produsele care te vor ajuta sa treci cu bine peste iarna si sa te bucuri si mai mult de luna dedicata tie. 


libris.ro



Ingrijirea tenului si a mainilor 
 
Ritualul de ingrijire al tenului incepe cu curatarea acestuia in profunzime. Utilizeaza o masca purificatoare care sa te ajute sa indepartezi celulele moarte de pe suprafata tenului tau.

Incearca masca purificatoare cu argila de la Bottega Verde. Este un produs ideal pentru a purifica in profunzime fata si gatul, in special in cazul tenului cu impuritati, puncte negre sau acnee. Este un tratament ce se utilizeaza o data sau de doua ori pe saptamana. Acesta foloseste principiul activ al argilei, remediu cu eficacitate garantata, care curata pielea de impuritati si sebum in exces, pentru a reda tenului luminozitatea. 



Continua apoi cu o crema pentru hidratare, care sa ofere tenului tau un boost de energie si vitalitate. Alege o crema cu textura usoara pentru zi, care sa iti lase tenul luminos si sa reduca aspectul de ten tern, capatat in urma gerului din timpul iernii.
Opteaza pentru crema de maini cu extract de iasomie si ulei de argan, deoarece mainile, impreuna cu fata, sunt cele mai afectate zone ale corpului de vantul rece al iernii. Pastreaza-ti frumusetea mainilor cu aceasta crema bogata si moale, imbogatita cu ulei de argan cu actiune de protectie, hidratare si hranire. Poart-o peste tot cu tine in geanta sau las-o chiar la tine la birou si utilizeaza crema ori de cate ori te speli pe maini. 




Ingrijirea corpului

Luna femeii este luna perfecta pentru a incepe tratamente corporale pe perioade mai lungi! Astfel, pielea va capata un aspect frumos, fermitate si hidratare, perfecte pentru expunerea la soare din perioada verii. Scruburile de corp si masajul anticelulitic, facut chiar de tine, va stimula circulatia si va reda aspectul uniform al pielii, facand-o sa para luminoasa si ferma.
Un produs must-have in luna Martie este un gel de dus aromat, care sa te faca sa visezi si sa te relaxezi, in timp ce are grija de pielea ta delicata. Poti alege dintr-o varietate de arome, pe cele mai relaxante sau energizante. La Bottega Verde gasesti arome precum piper roz, lapte de iris sau iasomie din desert. 


avon.ro

Primavara aceasta, cadourile au ajuns la Bottega Verde pana la -54% discount! Opteaza pentru un set cadou cu gel de dus si crema de corp cu petale de vanilie care sa iti inveleasca corpul in arome dulci si delicate. Este ideal pentru a fi facut cadou tie, ori femeilor din viata ta. 


Ingrijirea parului

Probabil ca vei avea cateva coafuri exceptionale, pentru zilele speciale din aceasta luna. Inceputul primaverii este momentul potrivit pentru o schimbare de look care sa te duca cu gandul la soarele cald. Dar vopsitul parului inseamna, mai mult sau mai putin, degradarea lui, astfel ca, cateva produse de ingrijire vor fi binevenite. Incearca un ulei de par sau o masca hidratanta care sa iti ingrijeasca varfurile despicate.
Incearca Uleiul cu keratina si proteine de casmir, care confera stralucire si face parul matasos, ajutand la restabilirea varfurilor deteriorate. Imbogatit cu Keratina si casmir, are o textura bogata care ingrijeste parul iar acesta devine usor de aranjat, moale si stralucitor. 


Un mic truc este aplicarea catorva pufuri de parfum direct pe parul umed sau uscat, imediat dupa spalare. Apa de parfum Flower, din gama Lei de la Bottega Verde, este un parfum cu note florale si arome de trandafiri si piersici, tot ce ai nevoie pentru o aparitie cu adevarat cuceritoare.


avon.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search