luni, 5 martie 2018

Ce mămici VIP au ales să recolteze celule stem la naștere




Potrivit statisticilor, anual, aproximativ 7% din proaspetele mămici din România aleg să recolteze celule stem din cordonul ombilical la naşterea bebeluşilor. Baby Stem este partenerul băncii de stocare celule stem numărul 1 în Germania, s-a bucurat de o creştere semnificativă în anul 2017, iar în 2018 se estimează o creştere şi mai mare, având în vedere că mămicile vedete au ales să recolteze celule stem încă de la începutul anului.

În România, numărul vedetelor care apelează la recoltarea de celule stem pentru bebeluşii lor este în continuă creştere. Anamaria şi Tudor Ionescu, Andreea Marinescu, Carmen Brumă, Oana Roman, Emma Zeicescu, Amalia Enache, Mirela Vaida, Raluca Culcea, Ioana Țigănilă, Andreea Bănică, Pepe, Daniel Osmanovici, Viorica Susanu, Octavia Geamănu, Claudia Pătrăşcanu şi Diana Bart sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să recolteze cu Baby Stem, pentru ca bebeluşii lor să aibă o viaţă lipsită de griji. Anul acesta li s-au alăturat şi proaspătă mămica, Ioana Maria Moldovan - prezentatoarea jurnalului Focus din Inima României de la Prima Tv, dar şi tânăra actriţă Ada Condeescu.


A venit pe lume chiar de ziua părinţilor săi

Micuţul Andrei Ioan, fiul prezentatoarei Tv, Ioana Maria Moldovan, s-a născut pe 13 ianuarie, un număr norocos pentru părinţii lui care sărbătoresc anul acesta 13 ani de relaţie. Bebeluşul a luat nota zece la naştere şi i s-au recoltat celule stem din cordonul ombilical, în urma deciziei înţelepte luată de părinţii săi. 



„Anul trecut, în luna mai, am primit cea mai frumoasă şi mai emoţionantă veste, aceea că voi deveni mamă. Cele nouă luni au trecut destul de repede şi au fost foarte pline, dar am încercat să mă bucur cât am putut de ele. Provocări, zâmbete, lacrimi, speranţe, întrebări, frământări, planuri, toate legate de viitorul minunii. Iar în momentul în care am simţit minunea în braţe a fost cea mai mare fericire. Clipele acestea le simţi, le trăieşti, nu le poţi povesti. Pur şi simplu în faţa unui suflet pur, a cărui inimă a bătut împreună cu a ta, rămâi pur şi simplu fără cuvinte”, a declarat Ioana Maria Moldovan.
 
Ioana Maria Moldovan – o mămică fericită

Studiile au arătat că celulele stem ajută la tratarea a peste 80 de boli grave, printre acestea se numără diferite tipuri de cancer, boli sanguine, deficienţe imune, leucemii, anomalii moştenite ale globulelor roşii, boli hematologice, dar şi diferite tipuri de limfoame Hodgkin sau non – Hodgkin. De asemenea, şansele ca un membru al familiei să fie compatibil sunt de 1 la 4, faţă de 1 la 200.000 dacă ar fi nevoie de înscrierea persoanei respective pe o listă de transplant. Acestea sunt principalele motive pentru care părinţii devin din ce în ce mai responsabili şi vor să le ofere o şansă în plus copiilor săi.
„Pe ultima sută de metri, cu câteva zile înainte să nasc, am decis să recoltăm celulele stem. Am citit, am întrebat, ne-am documentat şi am ales partenerii băncii de celule stem nr. 1 din Germania, una dintre puţinele care au certificare GMP şi JACIE. M-am liniştit abia când kitul de recoltare a ajuns la mine. A fost bagajul cel mai important cu care am plecat la spital”, a afirmat tânăra mămică.

Ada Condeescu a folosit kit-ul Baby Stem pentru bebeluşul său

Vestea că va fi mămică a bucurat-o pe tânăra actriţă Ada Condeescu, dar, în acelaşi timp, a responsabilizat-o şi mai mult, motiv pentru care aceasta a luat în calcul toate variantele pentru ca bebeluşul ei să fie protejat din toate punctele de vedere. De aceea a ales să-i recolteze la naştere celule stem din cordonul ombilical cu ajutorul kit-ului Baby Stem, iar acum, bebeluşul său are garanţia unei vieţi frumoase, lipsite de griji. 



„Încercăm mereu să-i protejăm pe cei pe care îi iubim. Nu ţine întotdeauna de noi, uneori, chiar deloc. Există totuşi, câteva lucruri importante pe care le putem face încă de la început. Am ales să stocăm celulele stem pentru copilul nostru, prin Baby Stem, partenerul băncii de celule stem numărul 1 în Germania, pentru ca el să aibă o şansă în plus în orice moment. În epoca nostră medicina a progresat enorm şi pentru asta trebuie să fim recunoscători că avem soluţiile atât de aproape”, a postat Ada Condeescu pe pagina personală de Facebook.

Oferă-i o viaţă frumoasă copilului tău, lipsită de griji şi de probleme de sănătate şi alege Baby Stem pentru servicii de recoltare şi stocare celule stem. Partener certificat în România, Baby Stem pune la dispoziţia clienţilor săi un kit de recoltare, asistență pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii germane. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul www.babystem.ro.


avon.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search