marți, 13 martie 2018

ESCADA Sorbetto Rosso



Coasta Amalfi, o destinație importantă de vară din sudul Italiei - plaja, bărcile, peisajul plin cu pomi fructiferi parfumaţi și răsfaţul specific italian. Dacă priveşti dincolo de strălucirea legendară a Amalfi la grădinile terasate, poţi simţi parfumul îmbătător al florilor de pepene roșu și citrice dulce, ca o briză răcoritoare a mării care sărută pielea îmbibată de soare.

Noul ESCADA SORBETTO ROSSO evocă spiritul adevărat al Amalfi printr-un amestec unic de pepene roșu și sare răcoritoare pentru o amintire delicată a verii sud-italiene. Parfumul tocmai ce-a fost lansat pe piata, ma bucura foarte mult ca il am in colectie pentru ca m-a ajutat, in trecutul recent populat de zapada si viscol, sa aduc vara mai repede.

Este un parfum fructat, proaspat, citric-dulceag, capabil sa te teleporteze in doar doua pufuri departe, pe un sezlong, la malul unei mari turcoaz, sub razele unui soare bland. Desigur, cu un cocteil alaturi, cu tot cu umbreluta si o bucatica de pepene rosu pe marginea paharului. Asa-i ca-i simti si tu mirosul?


Pentru a-ti mai da un hint, iti spun ca notele de varf ale parfumului sunt para, citrice, Calona pentru ca in cateva minute sa simti din plin aroma racoritoare a pepenelui rosu. Zemos, dulceag, aromat, racoritor. Pepenele rosu in toata splendoarea lui. Cel mai delicios fruct de pe Pamant, daca ma intrebati pe mine! 

Dulceata pepenelui este temperata de aromele de sare de mare, tiare, note acvatice, iar senzatia pe care am avut-o eu cand l-am simtit pe piele a fost acel moment cand, incinsa bine de soarele fierbinte al verii, intri in apa calduta a marii. Pielea incinsa incepe treptat sa se racoreasca, iti este bine, esti relaxata, mangaiata de valuri si simti ca nu ai nici o grija. Relaxare totala, senzatia suprema de bine si frumos! Da, stiti deja ca sunt cea mai mare iubitoare de mare nascuta vreodata! :D Astept vara ca si cand! 

De fapt luna mai pentru ca deja mi-am rezervat cinci zile deeeeeparte, la o mare frumoasa si un soare cald. Mi-am luat masuri preventive, in caz ca pe la noi soarele iarasi intarzie. Si in mod clar voi purta pe piele aceasta minune de parfum!
Ca sa inchei cu trecerea in revista ale notelor lui Sorbetto Rosso, va spun ca cele de final sunt: pralina, ambra si mosc. Ore intregi ramane pe piele un iz dulceag, ciocolateresc, specific parfumurilor Escada.
Trebuie neaparat sa-l simtiti pe piele dimineata devreme, cu o cafea amaruie alaturi!
Este de-a dreptul un rasfat pentru simturi. Se lasa cu emotii, va asigur, pentru ca instant va va zbura gandul la vacanta de vara la care tanjiti! 💓

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search